Csajok. En mar 4 eve nemmerem magamat tetovaltatni mert felek a negativ kritkaktol. Velemenyetek?
Én senkint nem ítélek el a tetko miatt, agresszívnek, az már más téma, hogy nekem nem tetszik.
17/L
Hát ha te ezen kattogsz, ne is tetováltass.
Szerintem a intelligens tetkósokat senki nem nézi le.
biztosan vannak olyan lányok, akiknek nem tetszik a tetoválás, viszont olyanok is, akik attól indulnak be. ha szeretnél tetoválást, de olyan tényleg igazán, akkor ne foglalkozz a kritikákkal, ha neked tetszenek, akkor csináltass. szerintem ezt nem kell felhajtani..
azt pedig nem tartom valószínűnek, hogy unintelligensnek vagy börtöntölteléknek fognak titulálni, hiszen ez általában éppen fordítva van, a tetoválás érzelmeket is tartalmaz (az esetek többségénél). én úgy vettem észre, hogy a tetovált pasik nagy része sokkal gyengédebb és odaadóbb, mint azok, akikre semmi sincs varrva. (bocsi, hogy hosszú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!