Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a véleményetek? Otletek?

Mi a véleményetek? Otletek?

Figyelt kérdés
van egy srac aki tetszik nekem, lassan 2 eve hogy eloszor talakoztam vele, nagyon ritkan talkozom vele, es h alatom is nincs alkalom hogy beszeljek vele, a multkor fb irtam ra de a beszelgetes nem lett sikeres, szoval a heten szulinapja van es szeretnem uzenetbe felkoszonteni nem ugy hogy a falar a irni, csak nem tudom h mit irnek es hogy igy szulinapja lesz egyeltalan irjak neki?

2013. aug. 5. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
nem érdekled, ne alázd meg magad.
2013. aug. 5. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennyiből azt szűröm le, hogy te keresnéd a társaságát, de ő feléd inkább passzív. A, hogy a szüli napján kívánsz neki minden jót hát... a sem túl nyerő ötlet szerintem. Próbálj vele élőben találkozni, beszélgetni én azt javasolnám.
2013. aug. 5. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:
mar probaltam kiverni a fejembol de nem sikerult nagyon rossz hogy csak vagyakozom utana
2013. aug. 5. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
ne légy hülye! sok pasi kihasználja a rajongóit, semmibe se vesz.főleg ha nem is keres
2013. aug. 5. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
azért írhatsz nekli..ezzel nem alázod meg magad..főleg ennyivel,hogy szia,boldog szülinapot!:))
2013. aug. 7. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!