Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otletek? (lanykeres)

Figyelt kérdés
Ti hova vinnitek a parotokat hogy megkerjetek a kezet?Mit vigyek a gyurun kivul?Tudjam el valahova vagy csak ugy adjam oda?Etterem?23 evesek vagyunk.Mit mondjak neki mielott oda adom a gyurut?Tapasztalatokat is leccives.

2013. febr. 17. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha vársz egy kicsit, egy tavaszi parkban tökéletes. Sztem nem kell nagy hűhó. remélem segítettem
2013. febr. 17. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Ékezet? Vicc nélkül!
2013. febr. 17. 21:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy elutazik ket evre es en ezt nem akarom.Ez az utolso eselyem :((((
2013. febr. 17. 21:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Igy gyorsabban ki lehetett irni.(Telefonrol) :)
2013. febr. 17. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Bukta lesz ebből
2013. febr. 17. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszi kedves vagy 5-os.
2013. febr. 17. 21:27
 7/10 anonim válasza:
Egyszerűen csak csináld, nem kell semmi hülyeség maximum elviszed valahová étterembe vagy ami a legjobb egy nyugodt hely egy parkban elmész vele sétálni leültök egy padra és ennyi főleg ha sietős a dolog.
2013. febr. 17. 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy rosszat akarok neked, de ha én a helyedben lennék, és a barátnőm 2 évre kimenne külföldre 23-24 évesen, akkor már érezném, hogy ez bizony bukó lesz, ezért mondtam, a helyedben sok jóra nem számítanék.
2013. febr. 17. 22:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Ugy volt hogy megyek vele de a szuleim (anyukam) megbetegesett es itt maradok vigyazni ra es apolni.
2013. febr. 18. 06:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Írd be a google-ba: érdekes lánykérés

Van egy pár ötlet, esetleg kombinálhatod más szavakkal vagy kicserélheted az érdekeset meghökkentő, cool, frappáns stb kifejezésekre.

2013. febr. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!