Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepetes otletek szuletesnapra? Reszletek lent
Ajandek megvan, tortat minden evben en sutom, vacsora etteremben, majd otthonra elokeszitve az eszakai meglepetes.
Azonban mindig szoktam tobb apro meglepeteseket kesziteni de iden kifogytam, van valami otlet?
kedves , romantikus, sexi meglepetes otleteket varok.
Normalis hozzaszolasokat varok.
Koszonom szepen
Miket próbáltál eddig? Például, beöltözni szexi nővérkének, vagy ha már közeleg a mikulás, akkor Mikulásnének, vagy krampuszlánynak, esetleg szobalánynak, kalóznak... Vagy ha a tipikus fűző-harisnyakötő kombó, akkor az.
Szexben: extrémebb hely (hidegre való tekintettel: zuhan alatt, fotel, kanapé, konyhaasztal), esetleg kikötözés, ha az nem volt még, masztizhatsz előtte, kis étvágygerjesztőként.
Esetleg, ha szereti párod a sört, akkor szex után adj neki egy behűtött palackkal a kedvencéből.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha személyre szólót szeretnél, akkor azt csak magadtól tudod kitalálni, mert te ismered, te tudod, mit szeret.
Nem ilyesmire gondoltam, irtam az eszakai meglepi is megvan ;)
Napkozben szeretnek meglepeteseket, romantikus kartyak itt ott eldugdosva, uzenetek ezek megvoltak ezert szeretnek valami ujjat, nem a sexhez kellenek otletek:) inkabb ugy fokozni szeretnem az ingereit reggeltol estig :)
Vegyél neki egy füstölt sajtot!
Az mindig bejön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!