Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk-férfiak! Mit szóltok egy...

Fiúk-férfiak! Mit szóltok egy olyan lányhoz/nőhöz, aki nyáron kicsit r*bancosan öltözködik, de belül hűséges, gondoskodó, anyáskodó?

Figyelt kérdés

Tudom, furcsán hangzik, mert a kettő ütni szokta egymást. De nyáron annyira meleg van, muszáj vagyok miniszoknyát fölvennem. Kivágott pólókat meg azért hordok, mert ebben érzem jól magam, meg ami egy kis mellű csajnak egy szolid darab, nekem abban is látszik, hogy nagy. :( Valahogy így próbálom kompenzálni azt, hogy kevés az önbizalmam és a magabiztosságom. Télen persze rendesen felöltözöm, magassarkút nem igazán hordok, mivel magasnak születtem.

Anyáskodó természetű vagyok, odafigyelek olyanokra hogy ne legyél éhes, szomjas, jól érezd magad, ha beteg vagy ápollak. Persze ez csak egy álomkép arról, hogy mi lenne, ha egyszer viszontszeretnének. Anya azt oltogatja belém, hogy biztos csak nem mernek leszólítani, mert azt hiszik, hogy van valakim... nem hiszek neki, szerintem csak elfogult. Szóval kedves férfiak, mit szólnátok egy ilyen nőhöz? Hozzátenném, hogy szókimondó is vagyok, s ez sokaknak nem jön be.(nem tahó módon, de nem titkolom el, ha eltér a véleményem)

2013. aug. 11. 01:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár úgy lenne :) Inkább hosszútávúban "veszteném el" ott nagyobb rá az esély, hogy megbecsüli amit kap és szépen bánik vele...
2013. aug. 14. 14:08
 62/68 anonim ***** válasza:
Csak úgy érdemes.
2013. aug. 14. 14:45
 63/68 anonim ***** válasza:
hát, sajnállak titeket normális lányokat, elég nagy gubanc ez a szüzesség téma :/
2013. aug. 14. 15:57
 64/68 A kérdező kommentje:
Na igen.:D Félek is, h majd a leendő pasim kiröhög emiatt.
2013. aug. 14. 20:22
 65/68 anonim ***** válasza:

Miért röhögne ki?

Egy gyökér kiröhögne,lehet,de nem olyat kell választani.

Aki normális,az nem röhögne,sőt van aki kifejezetten örülne neki :)

2013. aug. 14. 21:53
 66/68 anonim ***** válasza:
0%
Szia cica van gazdád?
2013. aug. 14. 21:57
 67/68 Villácska válasza:
Nem mernek leszólítani mert félnek a csalódástól. Mindíg a legjobb lányoknak nincsen pasijuk, a sok kis pöts miatt :D
2013. aug. 26. 14:44
 68/68 anonim ***** válasza:
nem foglak kiröhögni, ne aggódj, eszembe se jutna :)
2013. aug. 26. 19:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!