Fiúk-férfiak! Mit szóltok egy olyan lányhoz/nőhöz, aki nyáron kicsit r*bancosan öltözködik, de belül hűséges, gondoskodó, anyáskodó?
Tudom, furcsán hangzik, mert a kettő ütni szokta egymást. De nyáron annyira meleg van, muszáj vagyok miniszoknyát fölvennem. Kivágott pólókat meg azért hordok, mert ebben érzem jól magam, meg ami egy kis mellű csajnak egy szolid darab, nekem abban is látszik, hogy nagy. :( Valahogy így próbálom kompenzálni azt, hogy kevés az önbizalmam és a magabiztosságom. Télen persze rendesen felöltözöm, magassarkút nem igazán hordok, mivel magasnak születtem.
Anyáskodó természetű vagyok, odafigyelek olyanokra hogy ne legyél éhes, szomjas, jól érezd magad, ha beteg vagy ápollak. Persze ez csak egy álomkép arról, hogy mi lenne, ha egyszer viszontszeretnének. Anya azt oltogatja belém, hogy biztos csak nem mernek leszólítani, mert azt hiszik, hogy van valakim... nem hiszek neki, szerintem csak elfogult. Szóval kedves férfiak, mit szólnátok egy ilyen nőhöz? Hozzátenném, hogy szókimondó is vagyok, s ez sokaknak nem jön be.(nem tahó módon, de nem titkolom el, ha eltér a véleményem)
Miért röhögne ki?
Egy gyökér kiröhögne,lehet,de nem olyat kell választani.
Aki normális,az nem röhögne,sőt van aki kifejezetten örülne neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!