Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk-férfiak! Mit szóltok egy...

Fiúk-férfiak! Mit szóltok egy olyan lányhoz/nőhöz, aki nyáron kicsit r*bancosan öltözködik, de belül hűséges, gondoskodó, anyáskodó?

Figyelt kérdés

Tudom, furcsán hangzik, mert a kettő ütni szokta egymást. De nyáron annyira meleg van, muszáj vagyok miniszoknyát fölvennem. Kivágott pólókat meg azért hordok, mert ebben érzem jól magam, meg ami egy kis mellű csajnak egy szolid darab, nekem abban is látszik, hogy nagy. :( Valahogy így próbálom kompenzálni azt, hogy kevés az önbizalmam és a magabiztosságom. Télen persze rendesen felöltözöm, magassarkút nem igazán hordok, mivel magasnak születtem.

Anyáskodó természetű vagyok, odafigyelek olyanokra hogy ne legyél éhes, szomjas, jól érezd magad, ha beteg vagy ápollak. Persze ez csak egy álomkép arról, hogy mi lenne, ha egyszer viszontszeretnének. Anya azt oltogatja belém, hogy biztos csak nem mernek leszólítani, mert azt hiszik, hogy van valakim... nem hiszek neki, szerintem csak elfogult. Szóval kedves férfiak, mit szólnátok egy ilyen nőhöz? Hozzátenném, hogy szókimondó is vagyok, s ez sokaknak nem jön be.(nem tahó módon, de nem titkolom el, ha eltér a véleményem)

2013. aug. 11. 01:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:

Nekem erről a kérdésről, miért ez jut eszembe? :)

"Nem mások alkotta kotta

Nem az égi csillag flotta...

Remegő kezemet egyedül Te vezeted

Aki a kígyótól se félsz,

És az almát is szereted"

2013. aug. 11. 02:14
 22/68 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyjából rendben vagy,de anyáskodó ne legyél.Azt nem szeretik a férfiak.
2013. aug. 11. 02:14
 23/68 A kérdező kommentje:

Anyáskodót úgy értem, hogy ha dolgozni/suliba járna a párom, akkor csomagolnék neki reggelit, ha elvágná az ujját, bekötözném, meg ilyen anyukás dolgok.:D (meg szokták rám mondani, hogy anyáskodós vagyok, ha azt mondom pl.: pulcsit is hozz, mert este hideg lesz, inni hozz, nehogy a melegben hőgutát kapj, stb.) persze ezek ilyen apró hülyeségek. :D

A versikét nem igazán tudom értelmezni.:(

2013. aug. 11. 02:20
 24/68 anonim ***** válasza:
akkor olvasd el aprólékosan :) eléggé passzol hozzád :)
2013. aug. 11. 02:27
 25/68 A kérdező kommentje:
Ez egy Ákos szám, de az almás részét akkor sem értem, azt nem a nőre szokták mondani, hogy ő az "alma" ? :D Najó, buta vagyok.
2013. aug. 11. 02:35
 26/68 anonim ***** válasza:
52%

Igen ez egy Ákos szám és a legrövidebb, mégis a legtöbbet elmondó száma. :)

Az almás rész egy bibliai idézet ennyit segítek :)

2013. aug. 11. 02:37
 27/68 anonim ***** válasza:
100%
Idézetnek nem idézet, csak utalás.
2013. aug. 11. 02:43
 28/68 anonim ***** válasza:

18?

Komolyan?

Fájdítsd csak a szívemet :D

Mondd,hogy nem pesti! Legalább tudjam erre fogni :D

2013. aug. 11. 02:50
 29/68 A kérdező kommentje:
Kedves 27-es, te meg elég faragatlan vagy. Ismerem azt a történetet, de akkor sem tudom értelmezni a verset, mert más dalokban más értelmet nyer az alma kifejezés, s még a Bibliában sem tisztázott a pontos jelentése. De mindegy, én vagyok a buta biztos, mert te úgy gondolod.
2013. aug. 11. 02:58
 30/68 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok, viszont a vidéki városokban jobban rám mernek nézni, itthon nemigazán...
2013. aug. 11. 02:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!