Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk-férfiak! Mit szóltok egy...

Fiúk-férfiak! Mit szóltok egy olyan lányhoz/nőhöz, aki nyáron kicsit r*bancosan öltözködik, de belül hűséges, gondoskodó, anyáskodó?

Figyelt kérdés

Tudom, furcsán hangzik, mert a kettő ütni szokta egymást. De nyáron annyira meleg van, muszáj vagyok miniszoknyát fölvennem. Kivágott pólókat meg azért hordok, mert ebben érzem jól magam, meg ami egy kis mellű csajnak egy szolid darab, nekem abban is látszik, hogy nagy. :( Valahogy így próbálom kompenzálni azt, hogy kevés az önbizalmam és a magabiztosságom. Télen persze rendesen felöltözöm, magassarkút nem igazán hordok, mivel magasnak születtem.

Anyáskodó természetű vagyok, odafigyelek olyanokra hogy ne legyél éhes, szomjas, jól érezd magad, ha beteg vagy ápollak. Persze ez csak egy álomkép arról, hogy mi lenne, ha egyszer viszontszeretnének. Anya azt oltogatja belém, hogy biztos csak nem mernek leszólítani, mert azt hiszik, hogy van valakim... nem hiszek neki, szerintem csak elfogult. Szóval kedves férfiak, mit szólnátok egy ilyen nőhöz? Hozzátenném, hogy szókimondó is vagyok, s ez sokaknak nem jön be.(nem tahó módon, de nem titkolom el, ha eltér a véleményem)

2013. aug. 11. 01:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
#39 olyannal "veszekedtem" :S akit már moderáltak, mert csak kötekedni tudott.
2013. aug. 11. 21:18
 42/68 A kérdező kommentje:
#38, #40, senki nem próbálkozik, meg sem próbálnak ismerni. Férfi neműekkel nem is beszélek, csak rokonokkal. Egyszer vallott szerelmet egy olyan volt osztálytársam, akivel akkor már 2 éve nem találkoztunk, és facebookon rám írt, hogy szerelmes belém... pár nap múlva meg közölte, hogy ne vegyem komolyan. Vele azért nem foglalkoztam, mert egy léhűtő. Anyukája beteg, nagyanyja idős, ennek ellenére nem segít otthon semmit, és elvárja, hogy kiszolgálják. Iskolába nem jár, kövér és igénytelen(koszos körmök, zsíros haj, pecsétes póló). Tényleg ilyenekkel is le kéne állnom, vagy lehetnek nekem is elvárásaim pasik terén? :(
2013. aug. 11. 21:24
 43/68 anonim ***** válasza:
köszi a választ :) mondjuk gondolhattam volna, hogy csak kötekszik...bár nem láttam miket írt, de hidd el, csak azért tette, mert ő valószínűleg az a fajta ember, aki minden áron szerezni akar egy olyan csodát, mint te :D csak az istenért nem akar sikerülni neki :D na de mindegy, komolyra fordítva, te mit szólnál egy olyan sráchoz, aki olyan, mint te?
2013. aug. 11. 22:07
 44/68 A kérdező kommentje:

Én köszönöm a választ, de nem vagyok egy nagy csoda.:D

Fogalmam sincs, milyen lehet egy olyan srác, mint én.:D

2013. aug. 11. 22:09
 45/68 anonim ***** válasza:
ÓÓ bár ilyen csajom volna
2013. aug. 13. 00:00
 46/68 anonim ***** válasza:
nekem bejön ;) 16/F
2013. aug. 13. 00:08
 47/68 anonim ***** válasza:

# nem is az a lényeg, hogy Te hidd magad csodának, hanem, hogy a (leendő) párod azt gondolja, hogy tényleg az vagy, a hibáidba is szerelmes legyen és nélküled csak félembernek érezze magát :)

a lényeg szerintem, hogy maradj türelmes, lesz majd Neked olyan párod, akit soha nem szeretnél elereszteni

2013. aug. 13. 17:20
 48/68 A kérdező kommentje:
Volt is, csak ő eresztett el :( de köszönöm a biztató szavakat :))
2013. aug. 14. 00:11
 49/68 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a hülyéknek van szerencséje.
2013. aug. 14. 01:30
 50/68 A kérdező kommentje:
Tök mindegy már, fél évente 2x jött volna, 2 hétre, abból is csak 3-4 napot töltött volna velem.
2013. aug. 14. 01:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!