Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk-férfiak! Mit szóltok egy...

Fiúk-férfiak! Mit szóltok egy olyan lányhoz/nőhöz, aki nyáron kicsit r*bancosan öltözködik, de belül hűséges, gondoskodó, anyáskodó?

Figyelt kérdés

Tudom, furcsán hangzik, mert a kettő ütni szokta egymást. De nyáron annyira meleg van, muszáj vagyok miniszoknyát fölvennem. Kivágott pólókat meg azért hordok, mert ebben érzem jól magam, meg ami egy kis mellű csajnak egy szolid darab, nekem abban is látszik, hogy nagy. :( Valahogy így próbálom kompenzálni azt, hogy kevés az önbizalmam és a magabiztosságom. Télen persze rendesen felöltözöm, magassarkút nem igazán hordok, mivel magasnak születtem.

Anyáskodó természetű vagyok, odafigyelek olyanokra hogy ne legyél éhes, szomjas, jól érezd magad, ha beteg vagy ápollak. Persze ez csak egy álomkép arról, hogy mi lenne, ha egyszer viszontszeretnének. Anya azt oltogatja belém, hogy biztos csak nem mernek leszólítani, mert azt hiszik, hogy van valakim... nem hiszek neki, szerintem csak elfogult. Szóval kedves férfiak, mit szólnátok egy ilyen nőhöz? Hozzátenném, hogy szókimondó is vagyok, s ez sokaknak nem jön be.(nem tahó módon, de nem titkolom el, ha eltér a véleményem)

2013. aug. 11. 01:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:

# 9

Ha elmondod nekem, hogy hol találok hozzád hasonló lányokat, foglalkozni fogok velük. De tényleg!

Ha itthon rohadok a gép előtt, kizárt hogy ilyent találjak, főleg úgy, hogy sokszor itt még az értelmesebbnek hitt lányról is kiderült, hogy butuska. Ha elmegyek bulizni (ami inkább haverokkal ücsörgés, vagy ácsorgás és lerészegedési történő ivászat), akkor ott csak ronda (ritkán szép) buta rbancok vannak.

Na ilyenkor mi van? És engem "rendes" fiút miért nem keresnek a "normális" lányok?

2013. aug. 11. 01:15
 12/68 A kérdező kommentje:
11-es ! Nekem a barátnőim ilyenek. Mi nem járunk bulizni.:) Inkább strandolunk, vagy beülünk egyet kávézni/teázni, sétálgatunk. Jó, hozzá tenném, hogy a barátnőim visszafogottabban öltözködnek, mint én, de a szívük helyén van. ;)
2013. aug. 11. 01:20
 13/68 anonim ***** válasza:
36%

Ahogy a ferfi megkivanja a fiatal friss uj not ugy a NO is megkivanja az Uj fiatal pasit.A csajok epen ugy felreba...nak mint a pasik.

Egy kapcsolat 2-3 ig tart jol.Utana jonneka gondok

2013. aug. 11. 01:22
 14/68 A kérdező kommentje:
Szerintem meg, ha szerelmes vagy, akkor eszedbe se jut megcsalni. Meg mondjuk létezik olyan, hogy erkölcs, s ha már nem vagyok szerelmes, de szeretem, akkor sem csalom meg, mert etikátlan. Főleg, ha házasok vagyunk. Ha meg nem vagyunk azok, akkor már alapból nincs reménye egy olyan kapcsolatnak, ahol már más férfiak is megtetszenek, de ez csak az én szubjektív véleményem.
2013. aug. 11. 01:33
 15/68 anonim ***** válasza:
100%

Itt valami gebasznak kell,hogy legyen :D

30-nál idősebbek vagytok?

2013. aug. 11. 01:34
 16/68 anonim ***** válasza:

13 ez az érme egyik oldala...

amúgy azt szólom, hogy feleségjelölt vagy :D és szerintem ezek mellett a legtöbb pasi elkényelmesedne

amúgy hány évesnek tetszik lenni? :)

2013. aug. 11. 01:35
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
Minden férfi örülne egy ilyen barátnőnek. "Persze ez csak egy álomkép arról, hogy mi lenne, ha egyszer viszontszeretnének." Erre csak annyit mondanék hogy anyukádnak igaza van csak ott a normális pasikra gondol szerintem. Nekik általában nincs annyi önbizalmuk hogy leszólítsanak a leírtak alapján egy ilyen nőt (tisztelet a kivételnek) és azért nem kapod vissza mert az öntelt bunkók találnak meg.
2013. aug. 11. 01:41
 18/68 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, remélem, hogy 30 fölött nem lesznek ilyen problémáim, sem a barátnőimnek. Ők is nagyjából velem egykorúak, +-1-2 év. Tudom, így a kérdés átfordult egy tinilány depressziós életfelfogásává, de szerintem pont ebben a korban kellene, hogy sok fiú udvaroljon.
2013. aug. 11. 01:56
 19/68 anonim ***** válasza:
előre is ne haragudj az egyszerűségért, de lényegében egy bomba testű, 18 éves!! kiválló természetű lány vagy, aki szingli? :D
2013. aug. 11. 02:06
 20/68 A kérdező kommentje:
"bomba testű" kár ilyet állítani, míg nem láttál, de köszönöm szépen! Szingli vagyok, s eddig 1 ismerkedős jellegű kapcsolatszerűségem volt csak, meg egy "rendes" ami nem volt hosszútávú(de nem is egyéjszakás)
2013. aug. 11. 02:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!