Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kell folyton csalódnom...

Miért kell folyton csalódnom mindenkiben?

Figyelt kérdés
Akárkit megismerek, akár ismerkedés, akár barátkozás céljából, eddig nagyon sokszor kellett csalódnom. Vagy nem akarták felvállalni, vagy a végén hazugság volt az egész, vagy annyira nem hagy teret nekem az elején, hogy "megfulladok", és inkább nem akarok semmit, meghátrálok, vagy valakiről kiderül hogy egy hájpacni pszichopata(egy kedves olvasó erről az oldalról). Pedig teljesen normális lány vagyok, 19 éves, kedves, aranyos, vékony, állítólag szép, de relatív a szépség, kinek mi tetszik. Nyitott vagyok, nagyon hűséges, ragaszkodó. Vagy ezek az értékek már nem kellenek a mai világban senkinek se? 19/L
2013. aug. 10. 13:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ki volt a hájpacni pszichopata? :'D
2013. aug. 24. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
mert nincs benned semmi izgalmas, hűséges ragaszkodó tehát alkalmazkodó nincs saját véleményed, ha van egy pasid rögtön csinálod amit Ő. Gondolom ezért nincs tartós kapcsid. A szépség nem minden. Hiába vagy szép ha nem vagy érdekes. Megfektetnek és mennek tovább.
2013. aug. 24. 19:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Hűha, kedves utolsó válaszán ledöbbentem. :) Hát, pont az ellentéte vagyok, mint amilyennek gondolsz :) Nagyon hosszú kapcsolatom is volt, ami nemrég ért véget. :) És senki se fektet meg, nem vagyok senkinek se "egyéjszakás" kaland. :) Ha érdekel még bővebb dolog, amit nem írtam bele, kérlek írj rám privátban, és akkor ott megírom. :)
2013. aug. 24. 21:50
 14/17 anonim ***** válasza:
bár nem túl árnyaltan írtad körül magad és ez nem is egy társkereső oldal, de nekem nagyon szimpatikus vagy :)
2013. aug. 24. 23:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Írj kérlek privátot, kedves utolsó válaszoló :)
2013. aug. 25. 00:26
 16/17 anonim ***** válasza:

"Akárkit megismerek, akár ismerkedés, akár barátkozás céljából, eddig nagyon sokszor kellett csalódnom. Vagy nem akarták felvállalni, vagy a végén hazugság volt az egész, vagy annyira nem hagy teret nekem az elején, hogy "megfulladok", és inkább nem akarok semmit, meghátrálok, vagy valakiről kiderül hogy egy hájpacni pszichopata(egy kedves olvasó erről az oldalról). "

a kérdésedben ez a hosszu boldog kapcsolat ami most ért véget nem szerepel, egyébként fel sem tetted volna így a kérdést...

saját magadnak mondasz ellent ezzel.

2013. aug. 25. 12:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, valóban nem említettem a kérdésemben ezt a hosszú kapcsolatot. De ettől függetlenül ezt tapasztalom sajnos.
2013. aug. 25. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!