Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kell folyton csalódnom...

Miért kell folyton csalódnom mindenkiben?

Figyelt kérdés
Akárkit megismerek, akár ismerkedés, akár barátkozás céljából, eddig nagyon sokszor kellett csalódnom. Vagy nem akarták felvállalni, vagy a végén hazugság volt az egész, vagy annyira nem hagy teret nekem az elején, hogy "megfulladok", és inkább nem akarok semmit, meghátrálok, vagy valakiről kiderül hogy egy hájpacni pszichopata(egy kedves olvasó erről az oldalról). Pedig teljesen normális lány vagyok, 19 éves, kedves, aranyos, vékony, állítólag szép, de relatív a szépség, kinek mi tetszik. Nyitott vagyok, nagyon hűséges, ragaszkodó. Vagy ezek az értékek már nem kellenek a mai világban senkinek se? 19/L
2013. aug. 10. 13:55
1 2
 1/17 kismutyesz_ ***** válasza:
Dehogynem ;)
2013. aug. 10. 13:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

ki az a hájpacni? megírod priviben? :$ érdekelne.

sztem túl idilli mód képzeled el az ideális pasit...ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez...engedj teret egy picit annak, hogy jobban megismerhess valakit, nem mindig a külső a legjobb értékmérő

3/17 anonim ***** válasza:
100%
De kellenek,sok srác szeretne ilyet ha tényleg rendelkezel ezekkel a tulajdonságokkal. :) Nem biztos,hogy jó helyen keresel,vagy nem jó embereket nézel ki magadnak.Itt gyk-n is vannak nagyon rendes srácok páran,akik nagyon sok mindent megtennének egy normális barátnő érdekében.(köztük én is.) :)
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
a magasra tett léc hátránya.
2013. aug. 10. 13:59
 5/17 A kérdező kommentje:
Mielőtt félreért mindenki, nem, nem a külsőre hajtok, az számomra nem igazán fontos, bőven elég, ha valami megfog. Számomra a belső a legfontosabb, a jó kommunikáció. Ez az alapja az egésznek. Nincs magasan a "lécem", csak egy normálisat várok..
2013. aug. 10. 14:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Vágysz a szeretetre törődésre talán túlzottan is :/ és ezért érzed azt hogy csalódsz, bár megértelek.. de én mondjuk sokszor ürességet érzek semmi mást.
2013. aug. 10. 14:04
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Normális: elfogadott, szokásos, általános

Tehát elértünk egy pontot, ahol a normális nem normális..

Bár ez csak szójáték. Mindenesetre nem árt hozzászokni, hogy hülyékkel van körülvéve az ember, később is csak rosszabb lesz...:D Ebből fakadóan nehéz olyan embereket találni, akik nem csak sötét parasztnak alkalmasak egy sakkjátszmában(:

Ui.:

"hájpacni pszichopata"

Ha ez az, akire gondolok, akkor rajtad kívül még sok-sok embernek keserítette az életét, ne aggódj:DDD

2013. aug. 10. 14:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
ha van kedved írj privit, szívesen megismernélek :)
2013. aug. 12. 16:19
 9/17 anonim ***** válasza:
Rossz helyen keresgélsz meglátásom szerint,és nem a megfelelő partnert választod ki magadnak.Nem baj,ha vannak igényeid,ez csak pozitívum,viszont azt jobban meg kéne válogatnod,kivel is állsz szóba.Általában már egy pár órás élő beszélgetés során ki lehet szűrni,ki milyen jellem.Kevesebb naivitás,nagyobb távolságtartás az elején,és máris kisebb a csalódás esélye.Nem bántásként írom,csak jó tanácsként.
2013. aug. 12. 16:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokan csalódunk sok mindenkiben. Valahol olvastam, hogy azért találkozunk sok rossz emberrel, hogy mire az "igazival" kerülünk szembe, akkor meg tudjuk becsülni... Nos, van benne valami. Én meg nem vagyok semmi jónak az elrontója.:) 25/F
2013. aug. 12. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!