Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek selejt emberek, vagy mindenkiben van valami értékes?
Ha igen, én annak érzem magam. Folyamatos önfejlesztés ellenére is maradok a nulla szint alatt, esztétikailag, érzelmileg és agyilag egyaránt. De vajon ez csak önbizalomhiány?
A kérdés azért került ebbe a kategóriába, mert kapcsolatos a nőügyekkel. Kíváncsi vagyok, ők hogy vélekednek erről és hogy valamelyikőjüknek volt/van-e olyan párja, aki hasonlóan negatívan látja magát és mi fogta meg mégis őket bennük.
hm.. mintha már lenne pár ilyen kérdés..:D
agyilag hogyan próbáltad fejleszteni magad? most ezt nem sértésből kérdezem, konkrét dolgokra vagyok kíváncsi... meg a többire is, mivel próbáltad magad fejleszteni érzelmileg? esztétikailag?
Önbizalomhiány.
Nem nekem volt olyan párom, aki negatívan látja magát, de egyik barátnőm nagyon kis negatív, önbizalomhiányos volt kb. 15 éves koráig, de az új suli sokat változtatott rajta, és most van egy pasija, akivel nem játszmáznak, szó szerint minden apróbb titkát tudják a másiknak, és nagyon boldogok. Semmi se lehetetlen.
17/L
jaj, ezt a bándy katát hagyjuk már...
képzett rendőrpszichológus vajon nem tudja, hogy éjjel, ittasan nem kéne félreeső mellékutcákban kétes alakokkal szóba állni, nem szabad megállni?
miben különbözik ez a gyilkos az összes többitől?
ez off volt, de pmben szívesen vitatkozom..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!