Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a zöldséget, hogy amelyik férfi 25-30 és fölötte nincs komoly kapcsolatban/házasságban, az selejtes?
13.40
Igen, de mégis olyan magabiztossággal hangoztatják itt, mintha kőbe lenne vésve.
Én úgy vagyok vele, hogy előbb megismerem, aztán alkotok véleményt. Ha egy 30-as pasinak nincs komoly kapcsolata, nem gondolkodik családalapításon, annak több oka van:
a) Nem akar se feleséget, se gyereket, inkább alkalmi kapcsolatokat, ahol nincsenek kötöttségek, örök agglegény típus.
b)Túl sokat dolgozik, nincs ideje vagy kedve ismerkedni.
c)Eddig karriert épített, szórakozott, de most már néha elgondolkodik azon, hogy mi lenne, ha megállapodna.
d)Túl önállótlan, a szüleivel lakik, nem tud ismerkedni, nincs sikere a nőknél.
A c-típusú pasikkal szívesen ismerkedem, a többivel nem. De épp ezek miatt szeretem megismerni a helyzetüket és ha rájövök, nem is akar komoly kapcsolatot, akkor továbbállok, nem ítélem el őket, mert mindenki maga dönti el, hogy milyen életformával boldogabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!