Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a zöldséget, hogy amelyik férfi 25-30 és fölötte nincs komoly kapcsolatban/házasságban, az selejtes?
Sajnos a mai világban sok nő csak azt nézik: hogy néz ki, milyen kocsia van, mennyire vastag a pénztálcája stb.
A férfiak meg elsősorban (tisztelet persze itt is a kivéltenek), hogy húúú ezen van mit fogni...
Pedig a belső sokkal fontosabb volna, hisz a külső az idő előrehaladtával változik, de a belső csak csekély mértékben változhat.
26/N
ezt azok mondják akik betegesen kapcsolatfüggők, egy hetet is alig bírnak ki pasi/csaj nélkül.
és automatikusan úgy veszik hogy ez a normális, holott velük van a baj.
aki csak azért összeáll valakivel mert éppen csak az szabad, nem is tartja nagy számnak de csak kell hogy legyen mellette valaki, az szerintem IGÉNYTELEN.
és az ilyeneknek böki a csőrét hogy mások meg várják azt, akivel kölcsönösen szerelmesek egymásba és azzal jönnek össze
és nem olyan a kapcsolat hogy csak a szex, a bújásigény tartja össze.
Viszont ha ugyanennek a korosztálynak menő kocsija,vállalkozása,önálló egzisztenciája van,akkor jó parti:)
Ne próbáld megérteni a nőket!:D
34/L
13.49
Vagy csak szimplán későn érők. Akinek 25 évesen lesz először barátnője, attól ne várja senki, hogy 28-30 évesen már családos ember legyen.
Ezt példaként írtam.
Viszont ha ugyanennek a korosztálynak menő kocsija,vállalkozása,önálló egzisztenciája van,akkor jó parti:)
Ne próbáld megérteni a nőket!:D
Köszi és azt is, hogy nőként írtad. Jó egzisztenciával nemhogy 30 évesen, hanem 40-es éveiben sem fog senki fennakadni azon, hogy miért nincs még felesége és gyereke.
Akinek nincs szeme a valódi értékhez az nem azt választja. Sértő, vagy megalázó abban az esetben lehet ha nem vagy tisztában vele, hogy akikről írsz mind szánalomra méltó, ráadásul azt hiszik ők azok, és a vélemény is a sajátjuk(!!). Evidens, hogy akkora gond van, hogy inkább hagyni kell őket a francba, nem saját magad frusztrálni! Neked - bizonyára - van/lesz életed, és nekik is valamilyen ha ezt csinálják magukból akkor a gyümölcsét is ők zabálják meg.. Örülj, hogy nem kapsz, nem még kérj belőle!!! :) Légy állhatatos, ne feledd a gondolataidért te vagy a felelős, inkább ilyesminek ne legyen hely!
Üdv
az ilyen amikor valaki ilyeneket ír az nekem is az agyamra tud menni.....meg hogy egy 30 éves már öreg és feláll e neki....jééézusom....egyesek nagyon hülyék... :)
szóval egyetértek veled kérdező én is.
13:44
Teljesen egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!