Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki találta ki azt a zöldséget,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki azt a zöldséget, hogy amelyik férfi 25-30 és fölötte nincs komoly kapcsolatban/házasságban, az selejtes?

Figyelt kérdés
Rendre olvasom itt egy rakás nő és lány véleményét, hogy mekkora bajban vannak, mert nem találnak egyetlen normális férfit sem. Ez szerintem enyhén szólva is borzasztóan sértő és megalázó dolog. Egyáltalán hány férfit ismernek ők? Mert nem hinném , hogy túl sokat, plusz a valódi értéket sokszor észre sem veszik.

2012. jún. 9. 13:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

Sajnos a mai világban sok nő csak azt nézik: hogy néz ki, milyen kocsia van, mennyire vastag a pénztálcája stb.

A férfiak meg elsősorban (tisztelet persze itt is a kivéltenek), hogy húúú ezen van mit fogni...

Pedig a belső sokkal fontosabb volna, hisz a külső az idő előrehaladtával változik, de a belső csak csekély mértékben változhat.

26/N

2012. jún. 9. 13:45
 12/23 anonim ***** válasza:

ezt azok mondják akik betegesen kapcsolatfüggők, egy hetet is alig bírnak ki pasi/csaj nélkül.

és automatikusan úgy veszik hogy ez a normális, holott velük van a baj.

aki csak azért összeáll valakivel mert éppen csak az szabad, nem is tartja nagy számnak de csak kell hogy legyen mellette valaki, az szerintem IGÉNYTELEN.

és az ilyeneknek böki a csőrét hogy mások meg várják azt, akivel kölcsönösen szerelmesek egymásba és azzal jönnek össze

és nem olyan a kapcsolat hogy csak a szex, a bújásigény tartja össze.

2012. jún. 9. 13:47
 13/23 anonim ***** válasza:
48%

Viszont ha ugyanennek a korosztálynak menő kocsija,vállalkozása,önálló egzisztenciája van,akkor jó parti:)

Ne próbáld megérteni a nőket!:D

34/L

2012. jún. 9. 13:48
 14/23 anonim ***** válasza:
68%
nemtől független ez a dolog! olvassatok bele pár kérdésnél a férfiak válaszába is...
2012. jún. 9. 13:48
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Én így 21 éves fejjel a 35 év fölötti pasikról gondolom ezt, amit leírtál. Mármint nem azt, h selejtesek, de ebben a korban már a férfiak is nagyrészt megkomolyodnak, megállapodnak. Ha mégsem, akkor bizony a pasiban van a hiba. Lehet szépíteni, meg magyarázkodni, de ez az igazság. Persze vannak kivételek, de ez bizony nagyon kevés.
2012. jún. 9. 13:49
 16/23 A kérdező kommentje:

13.49

Vagy csak szimplán későn érők. Akinek 25 évesen lesz először barátnője, attól ne várja senki, hogy 28-30 évesen már családos ember legyen.

Ezt példaként írtam.

2012. jún. 9. 13:52
 17/23 A kérdező kommentje:

Viszont ha ugyanennek a korosztálynak menő kocsija,vállalkozása,önálló egzisztenciája van,akkor jó parti:)

Ne próbáld megérteni a nőket!:D

Köszi és azt is, hogy nőként írtad. Jó egzisztenciával nemhogy 30 évesen, hanem 40-es éveiben sem fog senki fennakadni azon, hogy miért nincs még felesége és gyereke.

2012. jún. 9. 13:54
 18/23 anonim ***** válasza:

Akinek nincs szeme a valódi értékhez az nem azt választja. Sértő, vagy megalázó abban az esetben lehet ha nem vagy tisztában vele, hogy akikről írsz mind szánalomra méltó, ráadásul azt hiszik ők azok, és a vélemény is a sajátjuk(!!). Evidens, hogy akkora gond van, hogy inkább hagyni kell őket a francba, nem saját magad frusztrálni! Neked - bizonyára - van/lesz életed, és nekik is valamilyen ha ezt csinálják magukból akkor a gyümölcsét is ők zabálják meg.. Örülj, hogy nem kapsz, nem még kérj belőle!!! :) Légy állhatatos, ne feledd a gondolataidért te vagy a felelős, inkább ilyesminek ne legyen hely!

Üdv

2012. jún. 9. 13:55
 19/23 ASOT ***** válasza:

az ilyen amikor valaki ilyeneket ír az nekem is az agyamra tud menni.....meg hogy egy 30 éves már öreg és feláll e neki....jééézusom....egyesek nagyon hülyék... :)

szóval egyetértek veled kérdező én is.

2012. jún. 9. 13:55
 20/23 anonim ***** válasza:

13:44

Teljesen egyetértek veled!

2012. jún. 9. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!