Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a zöldséget, hogy amelyik férfi 25-30 és fölötte nincs komoly kapcsolatban/házasságban, az selejtes?
Figyelt kérdés
Rendre olvasom itt egy rakás nő és lány véleményét, hogy mekkora bajban vannak, mert nem találnak egyetlen normális férfit sem. Ez szerintem enyhén szólva is borzasztóan sértő és megalázó dolog. Egyáltalán hány férfit ismernek ők? Mert nem hinném , hogy túl sokat, plusz a valódi értéket sokszor észre sem veszik.2012. jún. 9. 13:35
21/23 anonim válasza:
Miert irjak folyton ide ki az ilyen selejtes ferfiak ezeket a kerdeseket? Talan ahelyett, hogy itt rinyaltok, allnatok az elet utan es akkor lenne feleseg meg asszony a haznal , en meg ezt nem ertem...
22/23 A kérdező kommentje:
Miert irjak folyton ide ki az ilyen selejtes ferfiak ezeket a kerdeseket? Talan ahelyett, hogy itt rinyaltok, allnatok az elet utan es akkor lenne feleseg meg asszony a haznal , en meg ezt nem ertem...
Na pontosan erről beszéltem. Tudsz te egyáltalán rólam vagy bárki másról valamit? Nem. Akkor emg légy oly szíves és ne nevezz így minket!
2012. jún. 11. 14:05
23/23 A kérdező kommentje:
"Akkor meg légy"
2012. jún. 11. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!