Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek selejt emberek, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek selejt emberek, vagy mindenkiben van valami értékes?

Figyelt kérdés

Ha igen, én annak érzem magam. Folyamatos önfejlesztés ellenére is maradok a nulla szint alatt, esztétikailag, érzelmileg és agyilag egyaránt. De vajon ez csak önbizalomhiány?

A kérdés azért került ebbe a kategóriába, mert kapcsolatos a nőügyekkel. Kíváncsi vagyok, ők hogy vélekednek erről és hogy valamelyikőjüknek volt/van-e olyan párja, aki hasonlóan negatívan látja magát és mi fogta meg mégis őket bennük.

#selejtesség
2013. máj. 22. 21:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9, mi az, hogy kamu? Hadd tudjam már, hogy mire használtam eddig a farkam, ejnye!
2013. máj. 22. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:
10 Ne reménykedj, a selejt ember nem randifüggő:D
2013. máj. 22. 21:34
 13/19 anonim ***** válasza:
#6: Ha ennyi mindent tettél magadért, akkor mi az, ami még mindig nem elég? Amiben még mindig több akarsz lenni?
2013. máj. 22. 21:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Kodein, örök maximalizmus átka, meg az önbizalomhiányé. Na meg az egyedüllété, nem volt még olyan nő, aki megbecsült volna, inkább lenéztek, emiatt pedig folyamatosan süllyedek a saját szememben. Azt érzem, sosem leszek elég nekik.
2013. máj. 22. 21:38
 15/19 anonim ***** válasza:

na, akkor igazából haladsz előre:)

agyi képzés amúgy.. nemtudom hány éves vagy és milyen a végzettséged, de esetleg egy keményebb (2 éves OKJ, nem másfél hónapos ostobaságok) képzés az még frissebbé tesznek:) vagy egyetem ugye:D szóval az ilyen típusú tanulás brutálisan fel tudja turbózni az agyad, több logikát, empátiát lehet vele szerezni, ami nem árt egy bárminemű társaskapcsolatnál:) plusz még érteni is fogsz mégvalamihez, amiből pénzt is lehet csinálni.. a pénzt sem vetik meg a lányok, hát még a dolgozó férfit:D

edzés, az faja, de remélem nem súlyzós kondis izé, hanem szálkás, erős:)

érzelmi megkeményedés.. én személy szerint nem ajánlom

én pillanatok alatt képes vagyok megkedvelni embereket, még úgy is, hogy nem ismerem őket... ismeretleneknek elmondom néha azt, amit mások féltett titkukként neveznének... ezzel megelőlegezek egy bizalmat, ami vagy kiépül és jó kapcsolat lesz, vagy megijednek és elmennek:D volt már olyan, hogy csalódtam, de ki nem? ez az élet, a fájdalom csak tanít és jelez.. ha eltompulsz a fájdalom ellen, akkor csak burkot vonsz magad köré

ja, a féltékenység gonosz dolog, én erre annyit tudok mondani.. úgy kezdtem minden kapcsolatomat, hogy "nyugodtan csalj meg, ha akarsz, de figyelj oda, mert lesznek következményei".. ez így tiszta sor, mindenki tudja mit várjon a másiktól.. nem mintha szó nélkül szakítanék, ha megcsalnának:D de nem is csalt meg senki soha.. és mivel puszta tény, hogy megcsal vagy sem, illetve hogy mi lesz a következménye, ezért nem izgatom magam, mert a tények azok tények:)

2013. máj. 22. 21:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy papucsként szoktál viselkedni a kapcsolataidban és hajszolod az elismerést?

Ha igen, akkor próbálj meg határozottabb lenni és a saját igényeidnek megfelelni. Szvsz az éjszakát töltsd el azzal, hogy ez utóbbiakat definiálod magadban és holnap láss is neki az elérésüknek.

2013. máj. 22. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, vannak selejtes emberek, de te nem tűnsz annak. Egy normális srácnak tűnsz.

Egyébként egy tényleg selejtes embernek soha nem jutna eszébe feltenni egy ilyen kérdést. Ugyanis azok az emberek selejtesek, akikből hiányzik a tisztelet, a szeretet, és csak az önzés dominál.

2013. máj. 22. 21:52
 18/19 tepertős válasza:

igen léteznek, de ez nem jelent semmit lásd: Kiszel Tünde.

komolyra fordítva a szót csak önbizalomhiány :)

2013. máj. 23. 00:49
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem valaki nem attól értékes ember mert barátnője van vagy okos, föleg nem azért mert jól néz ki. nem is azért mert sok pénze van vagy mert jól énekel... sztem attól értékes valaki ha küzd azért amit el akar érni, és ha képes szeretni.
2013. máj. 23. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!