Srácok/férfiak, előfordult már, hogy annyira nem kellettetek egyetlen szép nőnek se, hogy inkább egy kevésbé széppel kezdtetek ki?
Nem! Én tudom magamról, hogy nem nézek ki jól, nem vagyok "jó pasi" semmilyen értelemben (kinézet, vagyoni helyzet, szociális státusz), viszont soha nem feküdnék le olyannal, aki nem vonz, és nem kezdenék kapcsolatot olyannal, aki nem tetszik kifejezetten.
Hogy ezek után mindig egyedül leszek, az persze borítékolható volt.
11:40
Fejtsd ki légy szíves!
Először is, ha lejjebb adod az igényedet magaddal baszol ki!
Másodszor attól, hogy nem születtél jó képűnek, még ugyanúgy van jogod arra, hogy megismerkedj egy szép nővel. Hozzáálláson múlik az egész, ha most bebeszéled magadnak azt, hogy nem lesz jó nőd, akkor ezt fogod sugározni a nők fele és rád se fognak hederíteni. Ha elhatározod, hogy igenis lesz, akkor menni fog. Tudom nem könnyű dolog, de rajtad múlik!
"Először is, ha lejjebb adod az igényedet magaddal b*szol ki!"
Nem kib*szásnak mondanám, hanem csak racionalizálásnak, illetve a tapasztalat visszacsatolásának - noha nyilván nem annyira jó érzés tudomásul venni, hogy csak olyan jut, amilyen.
Másodszor attól, hogy nem születtél jó képűnek, még ugyanúgy van jogod arra, hogy megismerkedj egy szép nővel. Hozzáálláson múlik az egész, ha most bebeszéled magadnak azt, hogy nem lesz jó nőd, akkor ezt fogod sugározni a nők fele és rád se fognak hederíteni. Ha elhatározod, hogy igenis lesz, akkor menni fog. Tudom nem könnyű dolog, de rajtad múlik!
Nem bebeszélés, hanem az jön kintről, és hiába gondolom, hogy lehetne egy jobb is, ha egyszer azok pofánröhögnek
"őnagysága szentséges igényeinek meg tudj felelni"
Az idézett mondatból világosan látszik, hogy nem az igényeiddel van probléma, b+, hanem azzal, hogy nem tiszteled a nőket. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
1. Tisztelni a nőket nem ugyanaz, mint felsőbbrendűnek tekinteni őket.
2. Aki minden héten más csajt kefél, vagy éppen rendszeresen veri a nőjét, az mennyire tiszteli őket vajon?
Isten látja lelkem, én megpróbáltam több alkalommal is rávenni magam előnytelen külsejű lányra ráadásul valódi ismerkedés céljából, de egyszerűen nem ment.
Egyszerűen a nem-vonzalomból idővel valamiféle undor lett és tudtam, hogy nem ezt érdemlik, ezért finoman, de szakítottam velük.
Pedig egyáltalán nincsenek nagy igényeim, sőt inkább csak valamiféle szűrőm van, nem pedig ideálom, de ha nem éri el, akkor mindkettőnket kímélem azzal, ha nem kezdek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!