Srácok/férfiak, előfordult már, hogy annyira nem kellettetek egyetlen szép nőnek se, hogy inkább egy kevésbé széppel kezdtetek ki?
SOHA!!
Nekem alapból nincsenek nagy elvárásaim..
Inkább leszek egyedül, mint olyannal akivel csak azért vagyok együtt mert úgy sincs más /ergo ronda/.
Igen, előfordul velük ilyesmi. Ezez az oldalon láttam már számtalan olyat, aki már egy döglött tehénre is ráfanyalodna.
Igénytelenség a neve ennek.
Nálam nem volt lejjebb vagy felső kategóriás változat.
Ha bejött egy nő megpróbáltam közelebb kerülni hozzá, vagy sikerült vagy nem. Aki a zsánerem annál sose az volt a kérdés, hogy most hogy néz ki, a lényeg az volt, hogy adjon azért magára mint nő és legyen higiénikus.
20:47
Igénytelenség? Nem hiszem, én egész máshogy hívnám
Én inkább lyukhiánynak nevezném.
Hát nálam a mérce elég magasan van - persze közben én meg sehol semmi :DD -, de nem fogok lejjebb adni az igényeimből, majd maximum lesz 20 macskám felnőttkoromba és az összes sorozatot nézni fogom:D
20:54
Pedig ennek szükség a neve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!