Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy egy magamfajta nagyon ronda fiúval vannak lányok, akik mégis hajlandóak smárolni meg úgy tesznek, mintha ők nem undorodnának tőlem, mint a legtöbb szép csaj?
Te, egy képet küldenél? :)) Csak, hogy lássam
mennyire rossz a helyzet és ahhoz képest.
Mint ahogy te is tapasztaltad, a csajozásnak csak kisebb része a külső ( persze nem hátrány, ha jól nézel ki). A fellépés a titka mindennek, ha az elég férfias, határozott, akkor a lányok is beadják a derekukat idővel.
Én sem vagyok egy adonisz, de sosem volt problémám a csajozással, ha szerezni akartam egy barátnőt, vagy csak egy partnert egy éjszakára, soha nem volt problémám, pedig még csak nem is olvastam utána a dolog pszichológiai, viselkedéstani hátterének :P
Leírtad a titkot: tököt növesztettél. Egy férfi nem attól férfi, hogy sok pénze van, hogy jól néz ki, vagy okos, esetleg erős. Attól férfi, hogy vállalja magát, döntéseket hoz, és viseli a következményeket. Csak így tovább.
Férfias ölelését küldi:
A kapitány
Neked legalább összejött,gratula. :) Nekem még soha nem jött össze,majd talán egyszer. :/
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!