Miért vagy az hogy nehezen tudok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már hogy visszahúzódó lány vagyok.Nehezen tudok elbeszélgetni bizonyos emberekkel,és ez akkor is fenn áll mikor ismerkedni szeretnék.Irásban folyamatosan tudok írni.De ha beszélgetnem kell egy olyan fiúval aki több szempontból is szimpatikus nekem,néha elharapom a szavaim és zavaromban nemtudok mit mondani. 15/L2013. aug. 7. 04:46
1/2 A kérdező kommentje:
van az* bocsánat csak még korán van
2013. aug. 7. 04:48
2/2 anonim válasza:
Nem baj ha kicsit visszahúzódóbb vagy, énse vagyok az a tipikus lány aki azonnal mindenkivel órákis tud dumálni..és énis pl: cseten sokkal jobban tudok beszélgetni..de ez azért van mert abban semmi személyes sincs!...szóval ne parázz meg semmi, próbálj nyugodt lenni..és ha tényleg szimpatikus neked az adott fiu akkor meg teljesen megérthető hogy kicsit zavarban vagy..de NO PARA:)!! próbálj meg teljesen normálisan viselkedni , és kommunikállni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!