Hol tud ismerkedni egy kicsit szerényebb, nehezen ismerkedő lány? Magányos vagyok.
Nem feltétlen párkapcsolat céljából, hanem barátkozásból is...nincsenek barátaim, nagyon magányos vagyok:(
próbáltam elmenni ide-oda, akivel tudtam, de ott sose sikerült igazán kialakítanom barátságokat, próbáltam kedves lenni, mosolyogni, beszélgetést kezdeményezni, de nem igazán érdekeltem senkit:(
nem tudom miért, sokan mondják, h csinos vagyok, de mondták már az ellenkezőjét is, és ezért arra gondoltam, h nem vagyok elég szép...vagy nem tudom...pedig sok kevésbé szép lányt látok, akiknek van vagy 80 barátjuk...nekem miért nem sikerül?:(
ez miatt is kicsit visszahúzódó lettem...így még nehezebb...
van más is így?milyen helyeken érdemes megpróbálni még?van valami trükk, amivel sikeresebb lehetnék ezen a téren?
köszönöm:)
Pontosan hol? Én is BP mellett, és ugyanebben a helyzetben vagyok.
15/L
Legyél saját magad, ne próbálj meg másnak mutatkozni, mint amilyen vagy, és ne legyél csak azért kedves valakivel, hogy megkedveljen. Vannak nehezebben barátkozó emberek, ebben semmi rossz nincs, nem vagyunk egyformák.
Ha egyetemista vagy, akkor nem lesz nehéz dolgod, mert el tudsz menni a csoporttársaiddal ide-oda, kikapcsolódni és ott köthetsz új barátságokat.
Legyen önbizalmad, és akkor vonzani fogod az embereket! Hidd el magadról, hogy csinos vagy, mert valóban igaz, hogy a szépség nem kívülről fakad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!