Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tud ismerkedni egy kicsit...

Hol tud ismerkedni egy kicsit szerényebb, nehezen ismerkedő lány? Magányos vagyok.

Figyelt kérdés

Nem feltétlen párkapcsolat céljából, hanem barátkozásból is...nincsenek barátaim, nagyon magányos vagyok:(

próbáltam elmenni ide-oda, akivel tudtam, de ott sose sikerült igazán kialakítanom barátságokat, próbáltam kedves lenni, mosolyogni, beszélgetést kezdeményezni, de nem igazán érdekeltem senkit:(

nem tudom miért, sokan mondják, h csinos vagyok, de mondták már az ellenkezőjét is, és ezért arra gondoltam, h nem vagyok elég szép...vagy nem tudom...pedig sok kevésbé szép lányt látok, akiknek van vagy 80 barátjuk...nekem miért nem sikerül?:(

ez miatt is kicsit visszahúzódó lettem...így még nehezebb...

van más is így?milyen helyeken érdemes megpróbálni még?van valami trükk, amivel sikeresebb lehetnék ezen a téren?

köszönöm:)

2010. márc. 16. 15:11
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

köszi a tippet:)

milyen kirakat?:D

2010. márc. 16. 16:07
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Sehol nem kell próbálkoznod.

kezdj el csinálni valamit ami amúgy si érdekel vagy amiért lelkesedsz, csatlakozz egy közösséghez, de ne a neten, pl lépj be egy sport egyesületbe, vagy egy kutyás klubba, vagy egy lovas klubba, attól függ mi érdekel.

A hasonló érdeklődésü emberek között nagy eséllyel alakul ki barátság.

Ha bezárkózol a szekrénybe sosem fog senki sem felfigyelni rád..

Mozdulj ki itt a tavasz ;)

2010. márc. 16. 16:12
 13/29 anonim ***** válasza:
34%
Félreolvastam elsönek a kérdést, azt hittem azt kérded hogy tud ismerkedni, a kirakatba kipakolás alatt meg azt értem hogy kirakod a melled meg a sgged, mert kb ez a bevett szokás...
2010. márc. 16. 16:14
 14/29 anonim ***** válasza:
De pl elmehetsz konditerembe is vagy akárhová ahová emberek járnak :D
2010. márc. 16. 16:15
 15/29 A kérdező kommentje:

értem:D

ezek jó ötletek, nagyon szépen köszönöm:)

2010. márc. 16. 16:24
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez a gondom.:) Nem tudom, mit lehetne tenni, nekem vannak barátnőim, de őket ha hívom, mindig azt mondják, hogy most nincs pénzük/idejük/kedvük, és nagyon ritkán sikerül valamit összehozni. Gimis barátok, ismerősök messze laknak, vagy elköltöztek, vagy a suli miatt vannak messze, úgyhogy kb. én se tudom mit kéne tenni.

19L, és én is Budapesttől nem messze lakom.

2010. márc. 16. 16:25
 17/29 anonim ***** válasza:
Könyvtár?
2010. márc. 16. 16:27
 18/29 A kérdező kommentje:

jó olvasni, hogy nem vagyok ezzel a problémámmal egyedül...:)

igazából az is a baj, hogy végeztem a középsulival és még azok a haveri kapcsolatok is megszűntek, amik addig voltak...:(

ahová mentem volna suli pedig nem sikerült...így most ilyen helyen sem tudok ismerkedni:(

szívesen mennék én sokfelé, konditerem ilyesmi, csak egyedül nem olyan jó...de azért megpróbálom, mert nem ülhetek itthon egész nap:)

2010. márc. 16. 16:31
 19/29 A kérdező kommentje:

könyvtár is jó ötlet:)

köszi:)

2010. márc. 16. 16:32
 20/29 anonim ***** válasza:

Itt is lehet :D

Ha közelebb laknák hozádd megismerhettük volna egymást...

2010. márc. 16. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!