Hol tud ismerkedni egy kicsit szerényebb, nehezen ismerkedő lány? Magányos vagyok.
Nem feltétlen párkapcsolat céljából, hanem barátkozásból is...nincsenek barátaim, nagyon magányos vagyok:(
próbáltam elmenni ide-oda, akivel tudtam, de ott sose sikerült igazán kialakítanom barátságokat, próbáltam kedves lenni, mosolyogni, beszélgetést kezdeményezni, de nem igazán érdekeltem senkit:(
nem tudom miért, sokan mondják, h csinos vagyok, de mondták már az ellenkezőjét is, és ezért arra gondoltam, h nem vagyok elég szép...vagy nem tudom...pedig sok kevésbé szép lányt látok, akiknek van vagy 80 barátjuk...nekem miért nem sikerül?:(
ez miatt is kicsit visszahúzódó lettem...így még nehezebb...
van más is így?milyen helyeken érdemes megpróbálni még?van valami trükk, amivel sikeresebb lehetnék ezen a téren?
köszönöm:)
köszi a válaszokat:)
utolsó!te mindenhova ezt írod? xD válts témát, mert már lejárt:D
Ha gondolod írj privit:) szívesen ismerkednék, én itthon vagyok mindig egész nap. Így idöm is lenne böven. Írd le miket szeretsz csinálni.:)
22/L
Szia!
Nekem is irhatsz privit nyugodtan ,hasonló helyzetben vagyok mint Te!:( Meg arra is lakok kb mint Te!:)
De mások is irhatnak akik szeretnének barátkozni!:)
21/ L :)
oké:) jó, hogy nem vagy egyedül ezzel...:)
köszönöm h írtál:)
Hát de nem is irtál privit :(( Miért? :D
Pedig vártam, hogy irsz majd nekem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!