Hol tudnék összehaverkodni olyan felnőtt fiúkkal, férfiakkal, akiknek hozzám hasonlóan enyhe pedo hajlamai vannak, de nem ilyen erőszakos típusak, hanem passzívak inkább?
Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok és nem rég alakult ki benne, hogy már megnézem a formás 10-14 éves lányoka tis, ők is bejönnek nekem, vonzónak találom őket. Viszont nem igazán merem kimutatni, meg nem is tudnék hozzájuk nyúlni igazából, ez ilyen vágy, ami bennem van, de nem tudnám megtenni, mert én is elítélem amúgy a pedofíliát, főleg azt a részét, akik erőszakoskodással érik el a gyerekeknél a dolgokat. Viszont nem tagadom, ha megkérne egy 12 éves csaj, hogy csináljam vele, lehet nem bírnék nemet mondani, persze ez helyzettől is függ. Általában törvénytisztelő vgyok, úgyhogy először tuti leakarnám besélni a dologról magamat ismerve. Szeretnék olyan lehetőleg legalább 18 éves fiúkkal, férfiakkal beszélgetni, elvelezni, akik szintén ilyen enhye pedo vágyakkal bírnak, de nem bántanak gyerekeket, nem erőszakoskodnak! Ismer valaki esetleg valami jó fórumot vagy oldalt?2013. aug. 6. 00:49
11/12 anonim válasza:
#8 Nagy igazságot mondtál :) lényegében hasonlót akartam írni én is, de örülök, hogy már megtetted ^^
12/12 anonim válasza:
exemnek még talán dobná is az ilyen beállítottság O.o beteg vagy, kezeltesd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!