Hol tudnék összehaverkodni olyan felnőtt fiúkkal, férfiakkal, akiknek hozzám hasonlóan enyhe pedo hajlamai vannak, de nem ilyen erőszakos típusak, hanem passzívak inkább?
Na emberi viselkedés megmutatkozott megint.
szerintem ez nem pedofília, mondjuk én nem vagyok ilyen.
csak beállítottság szerint a fiatalabbak jönnek be
Én is így vagyok ezzel néha de szerintem csak olyan csajjal akarnám amelyiknek már kinőtt a melle. Alapvetően a pedofilok a fejletlen formákra buknak. Nekem az nem jön be de ha már kifejlett melle van meg nem olyan feneke mint egy gyereknek akkor az tetszik. Ezek általában 14 körüliek. Ez is kultúrafüggő. Nálunk ezért anyáznak de pl Kína egyes részein ez tök természetes. Ott 13 évesen avatják felnőtté a lányokat, és onnantól kezdve van nemi életük is amit ők választanak.
Szerintem ne használd a pedo szót mert nálunk nem foglalkoznak a jelenséggel ellenben dobálóznak vele és ráhúzzák mindenre.
Igazából ez se másabb mint a homoszexualitás vagy a szodómia, de ugye ezt az ilyen hajlamú emberek csak a gyerekek kárára tudnák folytatni így természetes hogy üldözik.
A Rómaiaknál ez tök természetes volt, napjainkban pedig Thaiföld és Kenya olyan hely ahol ezt az ipart űzik.
Ha a formás csajokat nézed meg az szerintem nem pedofília.
Az én véleményem szerint mindez rendben van mindaddig a pontig amíg valaki nem árt vele a másiknak. Ha csak vágyakozol azzal nincs semmi gond. Ez különben lehet nemi kielégületlenség miatt is. Lehet hogy nincsenek kielégítve az erotikus igényeid a csajokkal és emiatt működik ez a röptében a legyet effektus is.
Egyébként amit írsz az valószerűtlen. törvényileg ugye ha egy 12-14 évessel csinálod az megrontás, 12 alatt nemi erőszak akár beleegyezett akár nem.
Szerintem nincs olyan 12-13 körüli csaj amelyik akarná a szexet. Szerintem a legtöbb csak belemegy. Ez pedig káros.
Nem mondom hogy nem fordult meg a fejemben hogy ki kéne próbálni egy 12 éves thaiföldi lánnyal akiknél ez egy iparág, de nem vagyok benne biztos hogy élvezném. Most úgy gondolom hogy jó lehet de ki tudja.
Ez egyébként mindenkinek a saját belsőjének a része. A sötét oldala ha úgy tetszik. Legalább ezt a részét ismerem.
Ilyen az anyázóknak is van de ők ugye mereven elzárkóznak tőle hogy megismerjék. Majd amikor jön egy szélsőséges helyzet olyan mint New Orleans áradása, na majd akkor előjön belőlük.
Gondolkodtam olyanon is hogyha mondjuk 3-an lennénk az utolsó emberek a földön, én még egy férfi és nő és a nő vele lenne, akkor megölném-e azt a férfit csakhogy megkapjam a nőt, vagy hagynám-e hogy széttétpje egy vadállat. Nem tudom, bár szerintem nem. Az embernek meg kell ismernie a sötét oldalát is és el kell fogadnia. Amíg uralkodni tudsz felette addig jó.
Visszatérve erre a dologra a lolita szexnek szerintem több titkos rajongója van mint azt felvállalják.
Volt már olyan 10 év körüli kiscsaj akinek jobb feneke volt mint az anyjának és megnéztem. A többi testtája persze említésre sem méltó de ha látsz egy nőies formát ami tetszik, akkor nem lehet tudatosan hatni az agyadra hogy az ne tetsszen mivel az nagyon hasonlít egy másik formára ami pedig már egy érett nőé. Az agyadat nem érdekli hogy kié az a fenék. Lehet egy 60 éves nőn is, max utána borzongsz egyet. Tehát ezzel nem tudsz mit csinálni.
A lányok sem egyik napról a másikra lesznek mellesek és jó alakúak. Ha így lenne akkor tök könnyű lenne. A kutyát nem érdekelné egy fiatal csaj. De nem így van. Az emberek buták és ahelyett hogy valamit próbálnának megérteni, felfogni ahelyett rögtön anyáznak.
Szerintem ezzel egyébként nem vagy egyedül és én sem az enyémmel.
Én valahol ezt a perverziós hajlamaim közé teszem. Persze vonzónak találom majdnem az összes női korosztályt 14-54 éves korig, és egy érett nőre legalább annyira rá tudok gerjedni mint egy 15 éves feszes testű nagymellű tinire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!