Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez a kétfajta pasi létezik?

Ez a kétfajta pasi létezik?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkodom ezen.

A haveri társaságomba (köztük én is) átlagos srácok vagyunk. Átlagos alkat, (nem alacsony bieber utánzat, de nemis hórihorgas kosaras), átlagos anyagi körülmények, és tulajdonképpen kevéske sikerrel a lányok terén...:/

Egyre inkább azt vesszük észre, hogy egyszerűen nem vagyunk elég "érdekesek" a lányoknak. Szó nincsen arról hogy magasak az igényink pedig.

Mi képviseljük ezt az oldalt, meg gynaítom hogy még rengetegen.

A másik fél, meg a tipikus, nagy dumás, pejhedzőállú 15-17 éves, 50 kilosan, fulcappel. Tapadnak rájuk a csajok, 2-3 nővel is simán bandázik egyszerre.

Nemértem hogy mit tudnak ezek a pasik, vagy mit látnak bennük a nők.

Tulajdonképpen én meg b/szhatom akkor az olaszos borostás kinézetem, mert nemigen jön be senkinek..:/

Haverok más irányba mennek, ők próbálnak feltünően kedvesek lennia lányokkal ,de talán még kevesebb sikerük van mint nekem aki inkább a kissé bunkóság felé megy.

(mondom ezt ugy, hogy ők legalább fel tudnak mutatni csajokat akikkel bezsélgetnek, én pedig egy rosz kapcsoaltot a barátnőmmel, aminek lehet hogy vége, plusz azt, hogy minden vuli után kivétel nélkül szánalmsan, és egyedül megyek haza..:/

2013. aug. 5. 11:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

nem, csak 1 fajta pasi létezik, a bunkó nőbántalmazó.

1.a férfiak sokszínűek

2.a nők nem értékelik az oktalan kedvességet, se a visszahúzódó srácokat. nem a külsődön múlik, hanem az, hogy ők nagydumások, lazák és csipkelődők. magyarul szórakoztatja őket, mielőtt jár/ágyba viszi.

3.ha nem akarsz váltztatni magadon, semmi se változik, akkor meg ne nyafogj.

2014. márc. 9. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!