Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez a kétfajta pasi létezik?

Ez a kétfajta pasi létezik?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkodom ezen.

A haveri társaságomba (köztük én is) átlagos srácok vagyunk. Átlagos alkat, (nem alacsony bieber utánzat, de nemis hórihorgas kosaras), átlagos anyagi körülmények, és tulajdonképpen kevéske sikerrel a lányok terén...:/

Egyre inkább azt vesszük észre, hogy egyszerűen nem vagyunk elég "érdekesek" a lányoknak. Szó nincsen arról hogy magasak az igényink pedig.

Mi képviseljük ezt az oldalt, meg gynaítom hogy még rengetegen.

A másik fél, meg a tipikus, nagy dumás, pejhedzőállú 15-17 éves, 50 kilosan, fulcappel. Tapadnak rájuk a csajok, 2-3 nővel is simán bandázik egyszerre.

Nemértem hogy mit tudnak ezek a pasik, vagy mit látnak bennük a nők.

Tulajdonképpen én meg b/szhatom akkor az olaszos borostás kinézetem, mert nemigen jön be senkinek..:/

Haverok más irányba mennek, ők próbálnak feltünően kedvesek lennia lányokkal ,de talán még kevesebb sikerük van mint nekem aki inkább a kissé bunkóság felé megy.

(mondom ezt ugy, hogy ők legalább fel tudnak mutatni csajokat akikkel bezsélgetnek, én pedig egy rosz kapcsoaltot a barátnőmmel, aminek lehet hogy vége, plusz azt, hogy minden vuli után kivétel nélkül szánalmsan, és egyedül megyek haza..:/

2013. aug. 5. 11:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%

Fiúknál lehet.

Férfiaknál nem.

Egy átlagos pasinak is lehet nagy sikere a nőknél.Csak tenni kell érte.

Ez az én véleményem.

20F átlagos.

2013. aug. 5. 11:41
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Naná csak ez a kétfajta "pasi" létezik, na meg a felnőtt társadalom férfijai, akik dolgoznak és eltartják az ilyeneket mint te.
2013. aug. 5. 11:42
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
50 kilós páwa gyerekek csak a kis csitriknek jönnek be,érett nőknek férfi kell.:DDD
2013. aug. 5. 11:44
 4/21 A kérdező kommentje:
jó, de én a fitalabb társadalomra gondoltam. 25 alatt mondjuk. amugy jogos az észrevétel, nem írtam bele.
2013. aug. 5. 11:45
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Az általánosítások általában fa...szságok, de ez különösen az.
2013. aug. 5. 11:47
 6/21 A kérdező kommentje:
nagyonsokat változtak a csajok igényei....:/
2013. aug. 5. 12:04
 7/21 anonim ***** válasza:
38%
figyelj. én alacsony vagyok, kopaszodok, nagyok a füleim, és van önbizalmam. és így is tapadnak rám a nők... ne keseredj el
2013. aug. 5. 12:11
 8/21 A kérdező kommentje:

egészbiztosan azért mert "van benned valami"

pontosan ezt szokták mondani, a kis fulcapes "vagányokra" is...

de mi ez a "valami" ?

2013. aug. 5. 12:13
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

A "valami" mindig változó. Függ a sráctól és a lánytól is. Attól hogy milyen a srác és attól hogy milyenek a lány igényei.

Nekem pl. a vékonyabb, közepes magasságú, nem nagyképű de egészséges önbizalmú, jó humorú, igényes de nem túl "díszített" srácok jönnek be. Akiknek egyszerű, maximum hajlakkos (vagy még annyi sem) hajuk van, egyszerű ruhát hordanak, de nem igénytelenek, nem a csőgatyát és nem is v nyakú pólót kedvelik és kedvesek, nem pedig kőbunkók. Van pár ilyen srác. Akivel pedig jól eltudok beszélgetni, hülyülni, egyszóval jól érzem magamat a társaságában és nem vagyok feszélyezett, és nagyjából a leírtak igazak rá, annak már nyert ügye van nálam. Számomra az az a "valami" ami megfog egy srácban. Legutóbb is az általam kinézett srác, akivel jól elvoltam odajött hozzánk, a barátnőim meg megjegyezték mikor nem volt ott a srác, hogy milyen kis "kocka" kinézete van. Szemüveges volt a srác, de az is jól állt neki (szerintem). Tehát ebből is látszik, ahány ember annyi igény és vélemény.

Más lányoknak meg szintén más. Van akinek a kigyúrt, van akinek az átlagos testalkat a nyerő. Mindenkinek eltérőek az igényei, legyen az lány, vagy fiú. Nem lehet pontosan behatárolni kinek mi fog tetszeni, éppen ezért sem jó dolog általánosítani.

17/L

2013. aug. 5. 13:53
 10/21 A kérdező kommentje:
köszi hogy így kifejtetted, utsó!
2013. aug. 5. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!