Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez a kétfajta pasi létezik?

Ez a kétfajta pasi létezik?

Figyelt kérdés

Sokszor gondolkodom ezen.

A haveri társaságomba (köztük én is) átlagos srácok vagyunk. Átlagos alkat, (nem alacsony bieber utánzat, de nemis hórihorgas kosaras), átlagos anyagi körülmények, és tulajdonképpen kevéske sikerrel a lányok terén...:/

Egyre inkább azt vesszük észre, hogy egyszerűen nem vagyunk elég "érdekesek" a lányoknak. Szó nincsen arról hogy magasak az igényink pedig.

Mi képviseljük ezt az oldalt, meg gynaítom hogy még rengetegen.

A másik fél, meg a tipikus, nagy dumás, pejhedzőállú 15-17 éves, 50 kilosan, fulcappel. Tapadnak rájuk a csajok, 2-3 nővel is simán bandázik egyszerre.

Nemértem hogy mit tudnak ezek a pasik, vagy mit látnak bennük a nők.

Tulajdonképpen én meg b/szhatom akkor az olaszos borostás kinézetem, mert nemigen jön be senkinek..:/

Haverok más irányba mennek, ők próbálnak feltünően kedvesek lennia lányokkal ,de talán még kevesebb sikerük van mint nekem aki inkább a kissé bunkóság felé megy.

(mondom ezt ugy, hogy ők legalább fel tudnak mutatni csajokat akikkel bezsélgetnek, én pedig egy rosz kapcsoaltot a barátnőmmel, aminek lehet hogy vége, plusz azt, hogy minden vuli után kivétel nélkül szánalmsan, és egyedül megyek haza..:/

2013. aug. 5. 11:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szívesen tettem. :)
2013. aug. 5. 14:54
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

Rosszul gondolod.

Itt vagyok én. Megértem a nőket, toleráns és kedves vagyok, és nem kell hazudnom sem mert imádom a nőket. Jópár csajnak ez bejön. Most is beszélgetek párral és nem hiszem hogy bármelyikőjük visszautasítaná ha azt mondanám hogy randizzunk, vagy hogy megyek megmasszírozom a hátad. Értelmes eleven izgalmas csajok. Szépek érdekesek és izgatóak. De amíg én velük vagyok a neten addig te sörözgetsz.

Ja hogy komolyan kellett volna venni annak idején az irodalom órákat hogy ki tudd magad fejezni úgy hogy nedvesedjen a bugyijuk és ne azt mondják hogy perverz bunkó... :D

A lehetőségek megvannak csak rajtad múlik.

30F

2013. aug. 5. 17:41
 13/21 A kérdező kommentje:

jó vagyok irodalomból!

de éppen ezárt nincsenek csajok a szórakozohelyken, mert feltartod őket!!

nyomás neked is bulizni menni, és nem virtuálisan fogvatartani a csajokat mások elol! :D

2013. aug. 5. 18:56
 14/21 lilowada válasza:

A 3.-nak van igaza szerintem. A fullcap-es pávagyerekek tökéletesen megfelelnek egy kis, tükörben pózolós csitrinek, de egy igazi nőnek más kell. Én a saját részemről azokat a pasikat részedítem előnyben, akik műveltek, sok dologban jártasak és egy csomó különböző témáról tudok velük beszélgetni, mindig tudnak valami újat mondani amt eddig még nem tudtam, szeretik a filmeket, a testalkatuk nem kell, hogy bodybuilder legyen, még az se baj, ha picit pocakosak, ha jó áll nekik. De igaza van annak az elöttem szólónak is, aki azt mondta, hogy nem szabad általánosítani, mert tényleg nem szabad! Simán találhatsz egy olyan szép nőt akinek pont te jössz be, és te érdekled, nem pedig a folyton csajokkal bandázó kisfiúk. Csupán meg kell találni az ilyen értelmes nők közegét és akkor hidd el lesznek sikereid!

17/L

2013. aug. 6. 11:08
 15/21 anonim válasza:
Igen. Ez a két fajta pasi létezik. Egy aki fél a csajoktól, lesütött szemmel motyog valamit, igyekszik a legkedvesebb oldalát mutatni, közben magában folyton ellenőrizgetve, vajon megfelel-e, és a másik, aki tojik a megfelelésre, magát adja, ha kell, ha nem tolja a természetét, és pimasz módon nem hajlandó megijedni néhány kiscsajtól. A félelemszagot egy kilométerről megérezni, és nem nyomja el dezodor, szóval csak simán abba kell hagyni.
2013. aug. 6. 12:13
 16/21 anonim válasza:

"...mint nekem aki inkább a kissé bunkóság felé megy.

(mondom ezt ugy, hogy ők legalább fel tudnak mutatni csajokat akikkel bezsélgetnek, én pedig egy rosz kapcsoaltot a barátnőmmel, aminek lehet hogy vége, plusz azt, hogy minden vuli után kivétel nélkül szánalmsan, és egyedül megyek haza..:/"

A bunkóság felé mész, és rossz a kapcsolatod a barátnőddel? Milyen meglepő... Nem gondoltál még arra, hogy kedvesnek kéne lenni vele? Hidd el a kedvesség hosszú távon igenis kifizetődő. (Persze nem célszerű összekeverni a töketlenséggel.)

2013. aug. 6. 13:03
 17/21 anonim válasza:
14%

Nem olvastam el csak az első 8 kommentet, de már az kiborított... Te valami rendkívül szánalomraméltó ember lehetsz kedves kérdező, már bocsánat... "olaszos borosta"??! aztán csodálkozol, hogy nem állnak veled szóba??!!... meg "nagyon megváltoztak a mai lányok igényei"... hát igen, jó irányba...

Mondom ezt úgy, hpgy én is egy szőrösebb/barnább típus LENNÉK, ha nem adnék magamra... De le vagyok gyantázva, a hajam be van festve szőkére... a hozzád hasonlók általában leb*ziznak, mégis én b*szok meg mindenkit... ;) :D :P

És egyébként nem 14 éves vagyok, (üzennem annak aki szerint ez csak a lányoknak jön be és a nőknek pedig férfi kell) hanem 23... És amúgy így is férfinek érzem magam, SŐT!!! És mellesleg még jól is érzem magam a bőrömben a hajfestés óta (már 7 éve), mert szerintem sokkal jobban áll ez a szín, és helyesebbnek érzem magamat tőle... (de fullcapem sosem volt)

2013. aug. 6. 14:23
 18/21 A kérdező kommentje:

bocs, de nem leszek alfa. amivé te váltál.

maradok ebben a stílusomban, akinek tetszik tetszik, akinek nem, nem. hidd el hogy nem csak te b/szol emg mindenkit!

2013. aug. 6. 14:31
 19/21 anonim válasza:
60%
Persze, hogy nem csak én... Most elolvastam még pár komit, aki kettővel felettem írt, annak nagyon igaza van, hogy a félelemszagtól menekülnek az asszonyok... Én így a szőke hajammal érzem magam No.1-nak, szal biztos azért hódítok... Inkább változtass Te is magadon valamit, úgy h helyesebbnek érezd magad tőle, ahelyett hogy itt morfondírozol azon h "hogy változhatott meg így a mentalitás"... Hát ez van, alkalmazkodni kell :D
2013. aug. 6. 14:35
 20/21 anonim ***** válasza:

tegnap 18:56

Egy buliban sok a gát. Hangos a zene. A melleit meg a fenekét stírölöd. A csaj azt nézi hogy vajon csak meg akarod-e húzni. A net előtt pedig ha jófej vagy akkor képzeletben hozzátesz valami ideálisat a rólad elképzelt képhez ha nem ismer egy részletet.

Itt átgondolhatod amit mondani akarsz és nem vagy zavarban sem. Nincs kínos hallgatás sem. Buliban ugyanezt elő tudnám adni és a mély higgadt hangom és az acélkék szemem is segítene, de a csaj ott nem olyan fogadóképes ezekre.

Ajánlom neked is a netet. Neten kívül vagy szerencsés együttállás kell vagy sok randi vagy hosszabb többhónapos ismeretség. A net gyorsít egyszerűsít.

2013. aug. 6. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!