Miért van az, hogy még az alacsonyabb lányok is magas pasit keresnek?
Eddigi próbálkozásaim kudarcba fulladtak a lányoknál! 165cm vagyok. A Neten egyből dobnak a nők a társkeresőn. Még a 155-164cm közötti lányok is azt írják: Magasabb kell!
Már majdnem letargiába estem! Minek születtem meg?
30@. Ez igen! Ez egy őszinte, reális álláspont, amit leírtál!
Hozzáteszem, nekem a nemi szerv méretem normális vagy még nagynak is mondható: 18cm. Azzal nem lenne gond, ha hasznnálni engednék a nők! De, sajnos a magasságomra mennek és alapból dobnak! 165cm-el kinevetnek, lenéznek, lefitymálnak és valóban 180cm-től keresnek partnert!
A munkámból kifolyólag gyakran utazom külföldre, Angliába, Belgiumba, Franciaországba..stb, de a nők ezt le se szarják!
Inkább választanak egy 180cm-s alkalmazottat a gyárból, mert szerintük a pasi csak 180cm-nél kezdődik...
Komolyan írom, a hányinger már kerülget a sok túlokos női logikától és a párválasztási elképzelésükről......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!