Miért van az, hogy még az alacsonyabb lányok is magas pasit keresnek?
Eddigi próbálkozásaim kudarcba fulladtak a lányoknál! 165cm vagyok. A Neten egyből dobnak a nők a társkeresőn. Még a 155-164cm közötti lányok is azt írják: Magasabb kell!
Már majdnem letargiába estem! Minek születtem meg?
:D:D
1.Ne általánosíts.
2.Ne add fel.
Ilyenkor örülök hogy magas vagyok.
De amúgy a kérdés sajnos igaz... Ráadásul még kettős mérce is van, mivel egy csávó nem mondhat semmi rosszat a csajokra semmilyen téren, mert "így született nem tehet róla", de fordítva olyan támadásokat kapunk a genetikánk miatt, hogy ihaj.
Automatikusan vesztenek:
- alacsonyak
- túl vékonyak (értsd. azok akik többet esznek mint egy 4 fős család mégsem híznak)
- túl kövérek (ehet napi 3 almát, 2 szelet kenyeret és vizet akkor sem fogy)
- kifarkúak (azt hiszem itt nem kell sokat magyarázni de itt a legunfairebb a kettős mérce mivel ha a csajnak van mondjuk kis melle arra tilos egy rossz szót szólni, de fordítva neki nemcsak hogy szabad, de kötelező kigúnyolnia)
- szemüvegesek (tehet róla az ember hogy a rossz a szeme, mert minden felmenőjének az?)
- bármilyen kicsi bőr vagy fogsorhiba...
- Túl sűrű haj
De akkor mi van ha a szabad csajok MIND a külsőre mennek a többiek meg évek óta foglaltak...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!