Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy még az...

Miért van az, hogy még az alacsonyabb lányok is magas pasit keresnek?

Figyelt kérdés

Eddigi próbálkozásaim kudarcba fulladtak a lányoknál! 165cm vagyok. A Neten egyből dobnak a nők a társkeresőn. Még a 155-164cm közötti lányok is azt írják: Magasabb kell!

Már majdnem letargiába estem! Minek születtem meg?

2013. aug. 5. 11:28
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkitől!

Van egy jó ismerősöm, ő 160cm, hasonló cipőben jár, mint én, "hasonló" eredményeket ért el. Már szinte szégyellte leírni vagy telefonba mondani, hogy milyen magas, mert rögtön "dobták"!

Egyébként jóképűnek mondanak engem is, őt is és a lányoknak nem kellünk! Mára már a havert pszichiátrián kezelik e-miatt!

Már én is feladtam a keresést! A reményt elvesztettem!

Tudomásul vettem, hogy a nőknek minimum 170cm (ez a legalsó határ) kell. De, 180-tól már minden ismerősöm 80% eséllyel csajozik!

Csak érdekből kellenék (ha lenne valamim), de semmim nincs.

2013. aug. 5. 15:20
 22/32 anonim ***** válasza:
Láttam már törpéket jó nővel mozogni, szóval ne add föl, fejben dől el minden!
2013. aug. 5. 15:25
 23/32 anonim ***** válasza:
22-es! Nem lehet véletlenül, hogy az a törpe multimilliomos volt? :D
2013. aug. 5. 19:36
 24/32 A kérdező kommentje:

ba@@a meg! Akkor a 165cm-mel törpe vagyok?

Akkor csakis ez számít a kapcsolatoknál?

Most menjek el bu@nak?

2013. aug. 5. 19:38
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Helló! Én is 165centi vagyok, pont emiatt, amit a 163centis csaj is leírt már nem is próbálokozom egy lánynál sem, mert feleleges, mindnek magas fiú kell, felszínes, kegyetlen az összes lány sajnos ez van.
2013. aug. 5. 23:55
 26/32 anonim ***** válasza:
163 cms lány vagyok! :D Sajnálom, nem akartam megbántani senkit. Épp arra szerettelek volna rávezetni titeket, hogy ne a 163 cmes lányoknál próbálkozzatok a 165 cmetekkel, hanem pl. egy 155 cm-es lánynál, nála sikeretek lesz, higgyétek el. Sok apró lány van, szerintem ti is találtok olyanokat, akik kisebbek nálatok. Van néhány lány ismerősöm, akik nekem is csak a vállamig, orromig érnek, szerintem náluk biztos sikeretek lehet.
2013. aug. 6. 15:34
 27/32 A kérdező kommentje:
26-os. Az a helyzet, hogy még a 155cm-es lányok is magas pasit keresnek! :-(
2013. aug. 6. 23:24
 28/32 anonim ***** válasza:
Továbbra is mondom: nem jó dolog magasnak lenni. Olyan elvárásokat kapunk, hogy ihaj. Míg ti ha összejöttök valakivel máris elfogadottak vagytok.
2013. aug. 7. 00:09
 29/32 anonim ***** válasza:
28-as! Szerintem jó magasabbnak lenni, nem minden lány vár el tőletek extra dolgokat. Nekem az is elég, hogyha magas emberrel vagyok attól már alapból kicsit jobban tartanak pl. a kis tömzsi cigányok, tehát nem kell attól félni, hogy esetleg belém kötnek. Ráadásul nagyon szexi, ha valaki magas. Persze a 195-200 cm magas se túl jó. :D
2013. aug. 7. 12:33
 30/32 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy 165 vagy 172cm, így is úgy is esélytelen. Én 172cm vagyok és emellett a farkam is kicsi, dupla handicapped.. Min. 176-8cm az a magasságszint amivel esélyed van a nőknél, és mindegy, hogy 150cm-es törpe vagy 165cm-es átlagos magasságú nőnél próbálkozol.. Mindnek magas férfi kell.. A társkeresőt meg felejtsd el, alapból szűrik a 180cm alattiakat, MERT kell a védelem és a magassarkú. Az ilyen üres nőszerű élőlényektől elfog az undor. Tudni kell ezt is kezelni, engem már nem tudnak megbántani sem a nemi méretem sem a testmagasságom miatt, észre sem veszem őket, csak a munkámra koncentrálok, ami szerencsére viszonylag jól megy/fizet.. üdv 26/f
2013. aug. 7. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!