Miért van az, hogy még az alacsonyabb lányok is magas pasit keresnek?
Eddigi próbálkozásaim kudarcba fulladtak a lányoknál! 165cm vagyok. A Neten egyből dobnak a nők a társkeresőn. Még a 155-164cm közötti lányok is azt írják: Magasabb kell!
Már majdnem letargiába estem! Minek születtem meg?
És természetesen mindent én fizetek ugye? :D Akár több éven át is hátha lesz belőle valami... Aztán játszhatom a kerítőt mint szegény régi jó cimborám...
Mert romantikus, mikor a lány lábujjhegyen áll, és úgy csókolóznak. :) Én is pici vagyok, nekem életem szerelme 12-14 centivel volt magasabb, meg hát tetszett 24+ cm-vel magasabb fiú is. :)
De valószínűleg nem a magasságoddal van a baj. Fogsz még nőni?
Én 163 cm vagyok és nekem sem tetszenek az alacsonyabb fiúk, legyen minimum 175+. Inkább legyen kicsit csúnyább, mint alacsony. Persze nyilván ha 150 cm lennék akkor az a 165 cmed még beleférne, de így nem. Ennek pedig az az oka, hogy nem bírnék felvenni mellette magassarkút, mert akkor a vállamig érne/érnél a 165 centiddel. Még a hétköznapokon lemondok róla, mert általában lapos talpú cipőben járok, de pl. összejöveteleken, esküvőkön, rendezvényeken, ahol elegánsan kell felöltözni, ott hülyén mutatna. Egyébként is az utcán sok helyen ferde a járda, ha mennénk egymás mellett én 163 cm, te 165 akkor sokszor magasabb lennék nálad.
De a legnyomósabb érv a magasabb fiúk mellett az, hogy biztonságban érzem magam mellettük, úgy érzem bármikor meg tud védeni és jó érzés, hogy kisebb vagyok nála és védelmez.
Nem a magasságoddal van a baj.
Én 185/65 vagyok.
Ez a túl vékony kategória :D
Egy lány se állt szóba velem amíg nem jöttem rá hogy működnek ezek a dolgok. Most komoly kapcsolatom van.
Presztizs kérédés...
De én letojom , mert magas pasi vagyok.
15-ös...hát te sem kellenél, az már tuti!!!
Egy 29 éves, 171 cm magas srác...
Én 190 magas vagyok szóval "elég" magas, de ez semmivel nem jobb, mint alacsonynak lenni.
Sok az elvárás az irányunkba...
1.Kb Terminátor mentalitással kellene lepofoznom a cigányokat meg a többi léhűtőt
2.Ha volt egy csávójuk előtted aki 170 volt és volt mondjuk 15 centis farka akkor tőlünk "jogosan" várná el a 19-et... Ami rögtön csalódás lesz neki mert sajnos még csak a közelébe se.
Még rosszabb, hogy minket kb. mindenki rühell. Az alacsonyak azért mert alacsonyak a magaak meg mert konkourencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!