Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy még az...

Miért van az, hogy még az alacsonyabb lányok is magas pasit keresnek?

Figyelt kérdés

Eddigi próbálkozásaim kudarcba fulladtak a lányoknál! 165cm vagyok. A Neten egyből dobnak a nők a társkeresőn. Még a 155-164cm közötti lányok is azt írják: Magasabb kell!

Már majdnem letargiába estem! Minek születtem meg?

2013. aug. 5. 11:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
"szórakozol" alatt azt értem hogy elmész velük szórakozni:)
2013. aug. 5. 11:52
 12/32 anonim ***** válasza:

És természetesen mindent én fizetek ugye? :D Akár több éven át is hátha lesz belőle valami... Aztán játszhatom a kerítőt mint szegény régi jó cimborám...

2013. aug. 5. 11:53
 13/32 anonim ***** válasza:
Rá lehet érezni arra hogy mikor vagy egy csaj számára barát és mikor van nála esélyed :) légy merész :)
2013. aug. 5. 11:54
 14/32 anonim ***** válasza:
25%

Mert romantikus, mikor a lány lábujjhegyen áll, és úgy csókolóznak. :) Én is pici vagyok, nekem életem szerelme 12-14 centivel volt magasabb, meg hát tetszett 24+ cm-vel magasabb fiú is. :)

De valószínűleg nem a magasságoddal van a baj. Fogsz még nőni?

2013. aug. 5. 12:02
 15/32 anonim ***** válasza:
19%

Én 163 cm vagyok és nekem sem tetszenek az alacsonyabb fiúk, legyen minimum 175+. Inkább legyen kicsit csúnyább, mint alacsony. Persze nyilván ha 150 cm lennék akkor az a 165 cmed még beleférne, de így nem. Ennek pedig az az oka, hogy nem bírnék felvenni mellette magassarkút, mert akkor a vállamig érne/érnél a 165 centiddel. Még a hétköznapokon lemondok róla, mert általában lapos talpú cipőben járok, de pl. összejöveteleken, esküvőkön, rendezvényeken, ahol elegánsan kell felöltözni, ott hülyén mutatna. Egyébként is az utcán sok helyen ferde a járda, ha mennénk egymás mellett én 163 cm, te 165 akkor sokszor magasabb lennék nálad.

De a legnyomósabb érv a magasabb fiúk mellett az, hogy biztonságban érzem magam mellettük, úgy érzem bármikor meg tud védeni és jó érzés, hogy kisebb vagyok nála és védelmez.

2013. aug. 5. 12:11
 16/32 anonim ***** válasza:

Nem a magasságoddal van a baj.

Én 185/65 vagyok.

Ez a túl vékony kategória :D

Egy lány se állt szóba velem amíg nem jöttem rá hogy működnek ezek a dolgok. Most komoly kapcsolatom van.

2013. aug. 5. 12:14
 17/32 anonim ***** válasza:
DE itt most az a lényeg hogy azért nem mondhatod egy fiúnak hogy azért nem járhattok mert alacsonyabb vagy nála..-.-
2013. aug. 5. 12:23
 18/32 anonim ***** válasza:
49%

Presztizs kérédés...

De én letojom , mert magas pasi vagyok.

2013. aug. 5. 12:43
 19/32 anonim ***** válasza:
51%

15-ös...hát te sem kellenél, az már tuti!!!

Egy 29 éves, 171 cm magas srác...

2013. aug. 5. 12:57
 20/32 anonim ***** válasza:
49%

Én 190 magas vagyok szóval "elég" magas, de ez semmivel nem jobb, mint alacsonynak lenni.

Sok az elvárás az irányunkba...

1.Kb Terminátor mentalitással kellene lepofoznom a cigányokat meg a többi léhűtőt

2.Ha volt egy csávójuk előtted aki 170 volt és volt mondjuk 15 centis farka akkor tőlünk "jogosan" várná el a 19-et... Ami rögtön csalódás lesz neki mert sajnos még csak a közelébe se.

Még rosszabb, hogy minket kb. mindenki rühell. Az alacsonyak azért mert alacsonyak a magaak meg mert konkourencia.

2013. aug. 5. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!