Ugye ez nem kínos? (többi lent)
Magára a kérdésre az a válasz, hogy senkinek semmi köze hozzá.
De úgy érzem fontos megjegyeznem, hogy a lánynál lehetnek problémák és ezt ne vedd sértésnek. Ahogy egy előző válaszoló is megírta, nagy a különbség egy 14 éves és egy 18 éves lelkivilága között. Ő most érettségizik, vagy jövőre, és ez lesz/vagy volt neki minden gondolata. Valamint, hogy hova tovább. Bárhogy is folytatja, lehet, hogy már vállalt némi diákmunkát, hogy a jövendőbeli költségeket, mint egyetemi kollégium, kicsit tudja önerőből állni. Vagy ott van a jogsi. Tehát míg ő esetleg már dolgozik és vezetni tanul, neked még hivatalosan diákmunkát vállalnod sem szabad, az autó vezető ülésére pedig rá sem nézhetsz. És még az érettségi is bőven odébb van.
Nézd meg, hogy neki mivel telnek a napja, és hogy neked mivel telnek a napjaid, gondolataid. Rájössz, hogy tényleg nagyon nagy a különbség.
10, 11. válaszolós köszönöm :)
Ilyen válaszokat szerettem volna :D
Nem veszem sértésnek, inkább örülök hogy őszintén válaszoltál 11-es :) köszönöm.
Én a barátnőmet 3 éve ismertem meg az interneten. Akkor én a 15. életévemet töltöttem be épp, ő pedig 2 évvel idősebb volt nálam. Mondhatták volna mi ránk is hogy egy 15 és egy 17 éves lány gondolkodása közt a különbség ég és föld, de nem így volt. Nem az ő gondolkodása volt elmaradva, illetve az enyém sem volt előrehaladott, csupán csak jól megértettük egymást és egy hullámhosszon voltunk. Először fel sem figyeltünk egymásra, igazából ő kezdett el foglalkozni velem. Azt mondta idősebbnek nézett mind külsőleg, mind szellemileg. Igaz, akkoriban az atlétika miatt tényleg simán vallhattam volna magamat 1-2 évvel idősebbnek is. A lényeg a lényeg, mivel én nem csináltam soha sem nagy ügyet a korkülönbségből és a barátnőm is így tett, soha nem szólt meg ezért egyikünk baráti köre sem, csak gratulált nekünk. Nem mellesleg mai napig megjegyzik hogy mennyire összepasszolunk és még mindig nagyon szeretjük egymást.
Szóval csak annyit mondok, ezt a példát követve te se érezd kínosnak a dolgot, hanem vállald fel bátran és viselkedj korotokhoz méltóan. Így nem lesz gond.
Mindenesetre sok sikert és ne tágíts mellőle ha mindketten ezt akarjátok és tényleg szeretitek egymást! :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!