Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha tényleg érdeklem a fiút,...

Ha tényleg érdeklem a fiút, akkor írni fog, ugye?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete láttuk egymást,flörtölgettünk. Aztán megjelöltem facebookon. Írt nekem,beszélgettünk. Aztán másnap megint írt nekem,akkor is beszélgettünk. Utána én írtam neki,akkor órákon át beszélgettünk és elhívott találkozni,de nekem nem volt jó az időpont,ezért írtam neki,h beszéljünk majd meg egy másik időpontot. Azt írta,h majd megbeszéljük. Most már napok óta nem beszéltünk. Nem akarok neki írni,mert kíváncsi vagyok,mennyire érdeklem. Merthogy ő elég sok csajt megkaphatna,és nem tudom,h csak egy lennék a sok közül,vagy tényleg érdeklem. Ha tényleg akar tőlem valamit,akkor írni fog,ugye?

19/L

2013. júl. 21. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
ha csak egy éjszakát akar akkor is irni fog xD
2013. júl. 21. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
ugye
2013. júl. 21. 13:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha én lennék a pasi, arra várnék, hogy te írj. Egyszer már elhívott, és visszautasítottad. Nem tudhatja, hogy lekoptatni akartad-e, vagy tényleg nem volt alkalmas az időpont. Gondolom nem akar megint abba a hibába esni, hogy elhív és neked megint nem lesz alkalmas...

Szóval ha én lennék a pasi, várnék arra, hogy megjelenjen egy kis üzenet a számomra arról, hogy "Szia. Most pénteken ráérek, ha neked is megfelel."

Ha ennyit beszélgettetek, bizonyára tetszel neki. Elég sok csajt megkaphatna, de akár te is megkaphatod őt, nem? Vagy csináljon mindent ő, csak mert jóképű, és mint jóképű, neki kell választania téged és nem fordítva? Nem értem ezt a logikát. Ha arra vár, hogy te írj és nem írsz, akkor ennek kampec.

2013. júl. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!