Ugye ez nem kínos? (többi lent)
Figyelt kérdés
Én egy 14 éves srác vagyok, és van egy 18 éves lány aki tetszik nekem és szeretem is. Beszéltem vele skypon, valóságban is. Egyik nap megkérdeztem tőle hogy bejövök-e neki? Mire ő azt mondta hogy be és már lassan fél éve együtt vagyunk, szóval a lényegre térve ez a 4 év kínos, vagy gáz-e?2013. aug. 4. 21:38
3/13 anonim válasza:
Nekem fura, mert hatalmas a különbség a 14 és a 18 éves lelki és szellemi állapot között. Meg fél éve együtt vagytok úgy, hogy te nem is tudtad? Nagyon fura...
4/13 anonim válasza:
Ez inkább az ő számára lenne kínos. Te meg felvághatnál, hogy 18 évest dugsz :D
5/13 anonim válasza:
Elég kínos. Utcán mutatkoztok együtt? elég furán nézhettek ki.. kisöccsének néznélek. ágyban hogy megy a dolog? fekszel mint egy fadarab?
Remélem csak vicc volt ez a kis történet.
7/13 A kérdező kommentje:
Magasabb vagyok nála 12 cm-el, és kicsit idősebbnek is nézek ki. Ágyban még várunk egy kicsit. Ő nem érzi ezt kínosnak :)
2013. aug. 4. 21:41
8/13 anonim válasza:
Hagyjad már az álmaidat kisgyerek, menj aludni, fellőték a pizsit.
9/13 A kérdező kommentje:
Na igen, köszönöm azoknak akik nem bunkón válaszoltak és akik úgy válaszoltak azok se vegyék magukra mert legalább írtak. De azért legközelebb kicsit vissza lehetne fogni magunkat ;)
2013. aug. 4. 21:47
10/13 anonim válasza:
Büszke vagyok Rád, tesa! Csak így tovább!
A lányokat szeretni kell.
Aki meg azt mondja, hogy csörög a pizsi, az sose volt szerelmes igazán! (Vagy fiatalabb korban "nem osztottak" neki szerelmet.) :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!