Ez a "női logika" (Ha ezt nevezhetjük logikának egyáltalán)
Mindig az kell nekik aki lesz**ja őket. Lehet tök ugyanolyan csávó udvarol nekik, de az "Milyen ronda" aki meg nem lehet az meg "milyen szép"
F*ck logic!
2013. aug. 4. 14:37
2/9 anonim válasza:
Van hát... de nem értem a kérdést. Miért szarsz a csajra?
2013. aug. 4. 14:37
3/9 anonim válasza:
azért van hogy egy kis idő után elkezdj érdeklődni iránta te is
velem is ez volt csak én érdeklődtem a barátnőm után és 3 év után belém szeretett
2013. aug. 4. 14:38
4/9 A kérdező kommentje:
mert amikor nyomultam rá, tojt a fejemre
2013. aug. 4. 14:38
5/9 anonim válasza:
Mert addig lát benned kihívást, amíg nem mutatsz iránta érdeklődést. Ha egyből úgy tálalod, hogy bármit megtennél érte, akkor hamar beléd fog unni. Egyszerű pszichológia.
2013. aug. 4. 14:41
6/9 anonim válasza:
Ez olyan mint a macska; ha simogatod akkor dorombol, de egy idő után el akar menni, és ha nem engeded akkor mit csinál? nyávog, össze-vissza karmol. VISZONT ha nem veszed fel azért, hogy simogasd akkor pedig mit tesz? bármit annak érdekében, hogy tudomást vegyél róla. Remélem érted a hasonlatot :)
2013. aug. 4. 14:45
7/9 anonim válasza:
Már kismilliószor válaszoltam rá miért történik de még mindig felteszik ezt a bugyuta kérdést.
2013. aug. 4. 14:51
8/9 anonim válasza:
ez egyéntől függ
na meg A TÚLZOTT NYOMULÁS, tényleg sok :) nem arról van szó, hogy azt szeretjük, ha egy pasi szar ránk, mert ha rám szarna egy pasi, akkor onnantól kezdve én is levegőnek nézném
egyszerűen csak azt értékeljük, ha van BÜSZKESÉGETEK, és nem vagytok papucsok! nem kell a végletekbe esni...és akkor minden rendben lesz
ha meg az kell neki, hogy leszard, akkor szerintem hagyd... az ilyenek szimplán csak k*rvák
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!