Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más is érzi úgy, hogy minél...

Más is érzi úgy, hogy minél idősebb, annál nehezebben megy az ismerkedés, párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Fiatalon, kezdetek kezdetén lendületes, nyitott, aktív, kiéhezett voltam. Most,hogy volt már pár tartósabb kapcsolatom, úgy érzem egyre nehezebben megy a dolog, már nincs meg bennem a lendület, az a kíváncsiság ami régen volt. Szeretnék egy párt, mert egyedül nem jó, jó vele,jól érzem magam, de össze se hasonlítható a tinédzser kori szerelmekkel, őrületekkel.

2013. júl. 30. 23:09
 1/7 Bummer ***** válasza:
Nekem ez pont fordítva volt.
2013. júl. 30. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? úgy beszélsz, mintha sokkal több lennél, mint én gondolom, pedig tuti nem így van

talán azért, mert néha az ember belefárad, ha már ott lenne melletted, jobb lenne, de nem így van

legyél kitartó menni fog!!

2013. júl. 30. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy 60?
2013. júl. 30. 23:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Én könnyen ismerkedem, de a rózsaszín köd sehogysem akar jönni. "Ésszel" ismerkedem, nem akarok kompromisszumokat kötni.
2013. júl. 30. 23:35
 5/7 A kérdező kommentje:

27 vagyok.

4-es, kb így érzek én is,mintha én mondtam volna!

2013. júl. 30. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen érzem azt, hogy csak mostanában kezdek felpörögni egy kicsit, eddig nuku. :-D
2013. júl. 31. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Más is van úgy, nyilván, de én pl. speciel kicsit más helyzetből indultam... 28 évesen volt az első igazibb szerelem, de nem tartott sokáig, és azóta is egy szexkapcsolatot/inkább barátság extrákkal dolgot tudok felmutatni... de lehet hogy már ez sincs...

A hév nyilván idővel lelohad majd mindenkinél, ez szerintem valamilyen szinten törvényszerű is.

Am nem derült ki hogy nő vagy e, vagy férfi, de ha lehetne egy tippem az utóbbi. :)

29 F

2013. júl. 31. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!