18-23 éves lányok, van valakinek kedve ismerkedni? Lehetőleg Pécsiekre, vagy Pécs környékiekre gondolok?!
Figyelt kérdés
23 éves Pécsi srác vagyok, szívesen beszélgetnék, ismerkednék! Nyugodtan jöhetnek az olyan kommentek is hogy ez nem egy társkereső, azokra úgy se fogok válaszolni. Csak ismerkedni szeretnék!2013. júl. 30. 00:14
1/9 anonim válasza:
Eddig az oldalon csak pécsi srácokkal találkoztam, ami nagy kár, mert én is pécsi vagyok és jó lenne egy leányzó is... F/19
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok benne a korhatárban, de gondoltam leírom nektek, hogy vannak itt pécsi lányok is! :) (17L)
3/9 anonim válasza:
Szánalmasnak gondolom azt az embert aki az interneten próbál partnert keresni magának. Csak azok vetemednek ilyenre akik a való életben nem tudnak párt találni maguknak.
4/9 A kérdező kommentje:
Azt gondolsz amit akarsz:). Én meg tudom amit tudok:)
2013. júl. 30. 21:37
5/9 anonim válasza:
Jó ötlet az ismerkedés iránti kedved! Csak egy baj van, hogy részben egyetértek az előzővel, hogy ezt ne interneten keresztül. Lehet, hogy neked is meg a másik félnek is kényelmesebb, de a mai "kapcsolatok" közül aki interneten ismerkedik annak 10-ből 9-szer jön be. Én azt ajánlom, hogy zúzz el valami fesztiválra (mondjuk már a jobbakról lemaradtál) Vagy valami tábor esetleg! Vagy csak ruccanj ki a haverokkal valamerre 1 hétre, és ott tuti találtok jó csajokat! :)
6/9 A kérdező kommentje:
Pont most írtad hogy 10-ből 9-szer jön be. Ez elég jó arány, akkor miért ne ismerkedjek neten?:)
2013. júl. 31. 11:53
7/9 anonim válasza:
bocs 10ből 9-szer nem jön be! Felőlem ismerkedhetsz, nem azt mondtam, hogy nem. Én azt mondtam, hogy én, hogy csinálnám. Te már azt csinálsz amit akarsz, én megtettem a maximumot felőlem!
8/9 anonim válasza:
18 éves pécsi lány vagyok :D írj...
9/9 anonim válasza:
Nem vagyok Pécsi de Pécstől nem lakom annyira messze, Mohács közelében lakom 21 éves lány vagyok. Van párom már majdnem másfél éve ezért nem ismerkedés szempontjából írtam ide vagy is nem társkeresés céljából! De beszélgethetünk ha gondolod és akkor írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!