Miért van az hogy eddig csak az olyan fiúk jöttek be nekem akik nem járnának velem?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim/barátaim szerint nem vagyok csúnya sőt elég szép vagyok (jó mondjuk annyira azért nem). Szóval nem értem. Mi a baj velem??
L/14 (légyszi ne oltogassatok amiért ennyi idősen fennt vagyok,de egyszerüen nem tudok aludni... és bocsi a helyesírási hibákért)
2013. aug. 3. 23:37
2/5 anonim válasza:
Mert tudod hogy Nem szerezheted meg Őket.
4/5 anonim válasza:
Mit vársz 14 évesen?
Én 19 vagyok,de eszem ágában sincs leállni ennyi idős csajokkal..
5/5 anonim válasza:
Ezt nem szemétségből íróm. Ez azért van mert túlságosan nagyok az igényeid és az olyan fiúkra buksz akik 'Jól néznek ki' Akik meg 'Rondák' mint én azokon átnéz minden lány.. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!