Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire jellemző, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy a nők sajnálatból jönnek össze pasikkal? Vajon sajnálatból jöttek volna össze velem a nők?

Figyelt kérdés

Azt mondják rólam, hogy egy kedves, nagyon szeretni tudó, intelligens fiú vagyok. Viszont csúnya, mackós, határozatlan, félénk vagyok. Eddig mindig volt barátnőm azt mondták róluk hogy átlagosnál kicsit szebb csinosak voltak ezek a lányok. Kapcsolataim 1-2 évig tartottak és legtöbbször ők szakítottak velem, de volt hogy én.

Itt is sokan mondják, de máshol is hallom, hogy csúnya fiúkkal nem jönnek össze nők. Ezért elgondolkodtam, hogy talán sajnálatból jöttek volna össze velem? Vagy netán tényleg megszerettek, amilyen vagyok?

2013. aug. 3. 16:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnálatból soha senkivel nem jönnének össze, pláne nem maradnának évekig.
2013. aug. 3. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnálatból? Kizárt.
2013. aug. 3. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
Lehet h sajnálatból, lehet h ki akartak használni, és lehet az is, h csak te tartod magadat csúnyának. Az biztos, h nem a belsőd alapján szerettek beléd, arra egyetlen nő se képes.
2013. aug. 3. 16:27
 4/7 A kérdező kommentje:

3-as

Mivel használtak volna ki?

2013. aug. 3. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt mackós pasim. Nagyon szerettem amíg meg nem hülyült.

Sajnálatból nem jönnék össze senkivel. Az kb olyan mint a 4. emeletről leugrani: a bukás garantált. Akkora mazochista meg nem vagyok, hogy magamnak és a páromnak felesleges fájdalmat okozzak ezzel.

A legendával ellentétben: nem kell jóképűnek, hogy találj olyan lányt, aki szeret. Az én volt párom is nagyon jó humorú és laza ember volt (sokáig). Hiába nem volt adonisz, mellette sosem voltam szomorú, mert mindig megnevetettet. Hatalmas arc volt. És nagyon jó pár is.

Amíg be nem beszélte magának, hogy ő csúnya és én biztos jobb pasi után ácsingózom. Annyira lecsökkent az önbizalma hiába nem volt semmi gond közöttünk... egyszerűen nem lehetett már vele maradni.

Szerintem kár ilyen hülyeségeken agyalnod. Felesleges. Fogad el, hogy neked van valamid ami értékesebb és vonzóbb a jó külsőnél is. És benne a szép, hogy ez nem mulandó mint a szépség, tehát egy kis szerencsével talán életed végéig boldog és szerencsés ember maradsz.

2013. aug. 3. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:

"Mivel használtak volna ki?"

Pénzzel, h mindent fizess nekik. Én kifejezetten csúnya vagyok, és velem csak ezért, illetve sajnálatból jöttek össze eddig lányok.

2013. aug. 3. 16:32
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os Kapcsolatunk alatt ha egy fagyira hívtam max. meg
2013. aug. 3. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!