FIÚK/LÁNYOK nektek hogy jöttek össze az itteni ismerkedések?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy ki irtatok egy kérdést, hogy lenne-e kedvetek beszélgetni stb.
Szóval nálatok ezeknek hány százaléka volt sikeres, vagy mennyi volt az idióta, avagy meddig jutottatok?
Nem fulladt unalmas egy szavas válaszokba?
2013. júl. 8. 10:46
1/23 anonim válasza:
Nem ismerkedek itt. Amúgy nagyon béna szövegekkel keresnek meg.
2/23 anonim válasza:
Sajnos 0 mert minden nő azt hiszi h itt csak idióta kövér ronda pasik vannak.
3/23 anonim válasza:
Én simán ráírtam néhány válaszolóra, vagy kérdezőre, és tök jól elbeszélgettem velük, de volt már olyan hogy tovább is jutottam. 17/F
4/23 anonim válasza:
Elég ritka volt a sikeres, azt mondom, hogy 1% akkor sok, rengeteg emberrel leveleztem mire kialakult valami, megvoltak a feltételek, normális volt, közel élt, összhang is megvolt.
Elég egy embert találni, arra jó ez az 1%... De ehhez is idő kell vagy hatalmas szerencse.
5/23 anonim válasza:
Nem tartott sokáig mert kiderült ,hogy az ország másik felén lakik
6/23 A kérdező kommentje:
Nos ez elég kevés %..:)
Mit lehet így elrontani, vagy csupán küldött egy képet és nem tetszett..?
2013. júl. 8. 10:49
7/23 anonim válasza:
"baráti" szinten viszont vagy 10 emberrel tartom a kapcsolatot innét. :)
8/23 anonim válasza:
Én csak válaszoltam egy kiírt kérdésre:),így kezdõdött egy mesébeillõ love story,aminek sajnos nem lett happy end a vége.De nem bánom,mert a srác különleges volt.
9/23 anonim válasza:
Viszonzott szerelmet nem találni minden bokorban... :)
10/23 anonim válasza:
Aki hajlandóságot mutat/mutatott, azzal jól el tudok/tudtam beszélgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!