Titeket zavarna ha a pasitok kigyurt?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 08:45
2/10 A kérdező kommentje:
közepes kat.nak a teteje
2013. aug. 3. 08:48
3/10 anonim válasza:
Engem nem zavar, hogy a pasim kigyúrt. :)
Odavagyok érte, imádom!
4/10 anonim válasza:
Azoktól kapok röhögőgörcsöt, akik annyira kigyúrják magukat, hogy a karjukat már nem is tudják az oldaluk mellé engedni. Folyton úgy néznek ki, mintha egy-egy 2 kilós kenyeret akarnának a hónuk alatt cipelni. Az ilyen kigyúrtak szerintem röhejesek és számomra egyáltalán nem esztétikusak.
5/10 AeonFLUX válasza:
Nem zavarna, inkább örülnék neki.
6/10 anonim válasza:
Én vékony vagyok, de jobban jársz ha egészséges testalkatod van, hiszen nem fog hátrányodra válni. Azonban nem kell annyira túlzásokba esni, hogy undorító legyen.
7/10 anonim válasza:
Nem, az túlzás hogy zavarna, elfogadnám azt is, most átlagos, nem is kell több, nem a teste miatt vagyok vele
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Én is eljárok edzeni.
10/10 anonim válasza:
Én nem szteroidrakéta vagyok, de kis nyomszi csontrakétának sem mondanám magam, de eléggé bejön e lányoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!