Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nem zavarna ha elmenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavarna ha elmenne a pasitok egy ilyen buliba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.15l vagyok es elso kapcsim.Ezelott par honappal elment a baratom egy olyan buliba ahol szerelmes dalokra kell tancolni.Nyilvan en nem tudtam elmenni mert nem vagyok otthon.Lett is ebbol egy kis vita, s azt mondta h tobbe nem megy nelkulem.Most pedig ujra elment megkertem h maradjon velem s azt mondta h ezelott ket nappal kellet volna mondjam de persze o meg a tegnap este se tudta biztosan.En leleptem msnrol mert szepen kertem h ne menjen s megis.Felsem hivott pedig megigerte, reggel kuld egy uzit mintha misem tortent volna.Nem tudok vele szepen beszelni, egyszeruen nagyon haragszom ra.Felfujom a dogot?Nektek tetszene ha szerelmes dalokra no meg neha porgosebbre tancolna mas lanyokkal?(en az apukamnal vagyok s.azert nem tudtam menni.)Segitsetek kerlek, egesz ejjel bogtem, mar nem csak azert a tudatert h elment hamem azert is mert en ha igy veszekszunk ezert, nem mentem volna.

Telorol vagyok, lehet h nem lesz helyes a szoveg.

2013. ápr. 14. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Hagyd ott :) Fordított helyzetben én is szó nélkül otthagynám a barátnőmet.

21/f

2013. ápr. 14. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:
"MSN"? Az má' megszűnt, nem?
2013. ápr. 14. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:
De nagyon is zavarna. Ha szeret, akkor nem megy el nélküled bulizni úgy, hogy te nem szeretnéd. Hagyd ott, mert csak kihasznál.
2013. ápr. 14. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!