Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Zavarna titeket ha a pasitok 30 évesen már kopaszodna?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 11:18
1/10 anonim válasza:
Tolasd le rövidre vagy kopaszra és senkinek sem fog feltűnni.
3/10 anonim válasza:
1! igaza van
bár engem nem zavar, főleg ha önmagáért szeretem N
4/10 anonim válasza:
Én már 19 évesen kopaszodok, és azt veszem észre, hogy kb minden 10-15. kortársam is.
5/10 anonim válasza:
Sok dérdi ismerősöm van igy és nem zavrja a feleségeket. AZ én férjem meg öszül elég rendesen 32 létére. Ez van, mondjuk én mindig mondom neki hogy inkább öszüljön mint kopaszodjon.... Ez genetikai dolog. Nagypapámnak 80 évesen több haja volt mint nekem. Édesapámnak is sok van igy 60 felé.
6/10 anonim válasza:
23 vagyok és már elindult felfele a homlokom... Bár nem az én nememnek szántad a kérdést, de mit tud kezdeni vele bárki is.
7/10 anonim válasza:
A párom húszévesen kezdett el kopaszodni.
Nyilván nem bánnám, ha nem így lenne. De az iránta való érzelmeim nem befolyásolja.
8/10 anonim válasza:
Ennyit rinyálni. A zsíros korpa fertőzés népbetegség sajnos, de lehet kezelni, hogy helyre jöjjön a dolog, nem egyből elfogadni ezt a vágd le nullással baromságot.
Nekem is ezt mondta a hülye b*zi bőrgyógyász, hogy örökletes, annak ellenére, hogy három generációra visszamenőleg nem hullott ki a haja senkinek. Sikerült helyrehozni és folyamatosan regenerálódik.
9/10 anonim válasza:
17:00
Hogy hoztad rendbe? Nekem is nagyon erősen zsírosodik a hajam, megmosom reggel, nap végére már totál zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!