Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha belementek egy olyan kapcsolatba, ahol a nőnek vagy gyermeke, megmondanátok, ha zavarna titeket?
Megmondanám kulturált módon, de ez miért lenne baj, ha szeretem a nőt és ő is engem? Egy gyerek nem lehet akadály, nem tehet róla, hogy létezik.
F25
Márpedig pontosan ezt kéne tenned, ha már többszőr voltatok csak kettesben, akkor egyik alkalomra a kisfiadat is el kéne vinni, nézd ezt vagy elfogadja vagy nem. A gyerek ott lesz és ez nem fog változni.
Amúgy meg ha zavarna a gyerek akkor össze sem jönnék olyan nővel.
De gondolom tudja a pasi h gyereked van igaz??
1 éve ismeritek egymást drága! Igen hozd fel a témát, hogy nem e lenne gond neki ha legközelebb 3 masban csinálnátok programot.
figyelj előbb utóbb ha összejöttök végleg akkor ez alap dolog lesz.
én ezt előre megmondtam, hogy vannak gyerekeim
attól hogy bejövök neki, de a gyerek nem kell, azzal mi a francot kezdek, a gyereket nem lehet félretenni, ezt kell szeretni, sajnos
tény nem igen akad aki ezt elfogadja, így hagyom
így csak Magadat áltatod, de Te tudod, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!