Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ha belementek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha belementek egy olyan kapcsolatba, ahol a nőnek vagy gyermeke, megmondanátok, ha zavarna titeket?

Figyelt kérdés
Mi már közel 1 éve ismerkedtünk meg és úgy érzem szeret is a párom. Kisfiamat nem vittem bele egyenlőre a kapcsolatba, amíg nem tudom mi lesz a végkifejlet. Én nem akarom a közös programot felhozni, mert nem szeretném rá erőltetni, de ő sem mondja. Nem tudom mit tegyek!
2013. márc. 4. 20:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Megmondanám kulturált módon, de ez miért lenne baj, ha szeretem a nőt és ő is engem? Egy gyerek nem lehet akadály, nem tehet róla, hogy létezik.

F25

2013. márc. 4. 20:49
 2/14 fospuska ***** válasza:
ha a gyerek elfogadna engem, nem zavarna.
2013. márc. 4. 20:50
 3/14 ASOT ***** válasza:

Márpedig pontosan ezt kéne tenned, ha már többszőr voltatok csak kettesben, akkor egyik alkalomra a kisfiadat is el kéne vinni, nézd ezt vagy elfogadja vagy nem. A gyerek ott lesz és ez nem fog változni.

Amúgy meg ha zavarna a gyerek akkor össze sem jönnék olyan nővel.

De gondolom tudja a pasi h gyereked van igaz??

2013. márc. 4. 20:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Én hozzam föl a közös programot akkor? vagy várjak rá? Egyébként nem vagyunk tinik, mert közel vagyunk a 30-hoz.
2013. márc. 4. 20:52
 5/14 ASOT ***** válasza:

1 éve ismeritek egymást drága! Igen hozd fel a témát, hogy nem e lenne gond neki ha legközelebb 3 masban csinálnátok programot.

figyelj előbb utóbb ha összejöttök végleg akkor ez alap dolog lesz.

2013. márc. 4. 20:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem hozd fel neki persze, az elfogadás meg kölcsönös kell hogy legyen. Valami olyan programot gondolj ki, ahol a gyermeked leköti magát és a párod is be tudjátok vonni.
 7/14 A kérdező kommentje:
Persze! Találkoztak az 1 év alatt 4 alkalommal, de ennyi...úgy éreztem zavarban volt előtte és én sem tudtam utána, hogy kezeljem a dolgot. Beszéljek róla vagy sem...a nem, mellett döntöttem.
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is neelo apam van mar 1 eve kb de 3 vagy 4 eve egyutt vannak. (1 eve koltozott hozzank) en most vagyok 13 es egyaltalan nem zavar mert birom. Attol fugg a Te fiad hogy fogadna. Szerintem jol. Beszeljtek meg.
2013. márc. 4. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:

én ezt előre megmondtam, hogy vannak gyerekeim

attól hogy bejövök neki, de a gyerek nem kell, azzal mi a francot kezdek, a gyereket nem lehet félretenni, ezt kell szeretni, sajnos

tény nem igen akad aki ezt elfogadja, így hagyom

így csak Magadat áltatod, de Te tudod, N

2013. márc. 4. 20:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Jelenleg (23 évesen) valószínűleg nem, hiába vannak meg a feltételek. Néhány év múlva talán, de akkor is csak úgy, mint a ti esetetekben, ha már volt időnk megismerni egymást és tudom, hogy nem csak azért keres valakit a nő, hogy legyen, aki eltartsa a gyerekével együtt.
2013. márc. 4. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!