Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt, hogy belementél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy belementél egy kapcsolatba, pedig tudtad, hogy ezzel sok embert megbántasz?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnodet, egy jófej srácot akivel tudod, hogy jó lenne, de nem szereted, tobb fiút, aki próbálkozik, tobb lányt akinek o tetszik...

Sok ember onzonek, szívtelennek, álszentnek tartana ez miatt, bár ez lenne a legkevesebb.

Mi kell ahhoz, hogy belemenjél egy ilyen kapcsolatba?

2013. febr. 23. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Aki emiatt megbántódik, azzal kár foglalkozni. Majd előbb-utóbb remélhetően tanulnak a hibáikból és sikerül végre érzelmileg felnőniük.
2013. febr. 23. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát igen én is összejöttem egy lánnyal és akkor Győrtől Debrecenig minden nő én utánam sírt :D
2013. febr. 23. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele ilyen kapcsolatba!!! Nem ér ennyit egy kapcsolat aminek ki tudja mi lesz a vége! Magamra haragítok egy csomó embert. Akik ezek után tuti beszólogatnak, ki tudja mit meg nem tennének h, tönkre vágják a kapcsolatom, ami persze az egész herce-hurcát megsínyli :/ Persze, szerelme, meg haj mekkora boldogság, de garancia meg nincs rá h, örökre így marad, pláne még ha tesznek is ellene. Elhagy a pasi/csaj, senki nem áll velem szóba, elveszítek minden barátot egy illető miatt, nah meg jót fognak azon mulatni mekkora pancser vagyok, de ugye igyam a levét ha ez kellett...Bár, ki tudja, lehet életem nagy szerelme lesz, meg mindenki megbékél idővel. De akkor sem ér ennyit, egy kapcsit így is nehéz megtartani hát még ha bele kontárkodnak rosszakarók...:)
2013. febr. 23. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

ez egy vicc, ha mindenki mindenféle exe, plátói rajongói, agybeteg zaklatója érzéseivel törődne csak folyton, soha senkinek nem lenne kapcsolata

mindig van olyan, akinek fáj más kapcsolata, hozzá kell szokni.

2013. febr. 23. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnő már elég nyomós indok (mindenképp beszélgetnék vele a dologról őszintén, és utána döntenék, és az is közrejátszana, hogy mennyire vagyok szerelmes az illetőbe), elgondolkodtató indok, a többit viszont pont lesz@rnám.
2013. febr. 23. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:

az kell hogy teljesen úgy érezzem beleszerettem...

a többiek vélemény nem érdekel.

az a jófej srác is fog találni magához illőt,

én is találhatok másik barátnőt, akivel jóban lehetek.

belemennék egy ilyen kapcsolatba és hagynám hogy magától alakuljanak a dolgok... szerintem akit szeretünk, kár lenne eldobni mások miatt.

2013. febr. 23. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!