Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy lánnyal kapcsolatba kerülni?
Mármint mi az a pár közös program?
Baráti séta, mozi stb. csak ismerkedésből, barátkozásból?
ha nem jösz be egy láynak, akk nem valószínű h csak úgy elmegy veled egy baráti programra, hacask nem ismer már, az teljesen más.
de ha egy idegen lányt hívsz el az úgyis randinak fogja fel, akármit is mondasz (hozzátenném, hogy teljesen jogosan :D)
12:33 vagyok
Szerintem ez ugye csak akkor válik be, ha már ismeritek egymást. Suliból, környékről, köszönőviszony legalább legyen. És mondjuk a legegyszerűbb manapság, ha facebookon írsz neki. Tudom sokan leszólják a face-t, de pedig ilyesmire nagyon jó. És akkor írsz annak aki érdekel, hogy "Régen beszéltünk hogy vagy, ma eszembe jutottál" és ha válaszol, akkor az már jó. Ha esetleg vissza is kérdez, hogy "Na és veled mi a helyzet?" akkor mondd azt, hogy "Sok minden történt velem mostanában, ha ráérsz valamikor találkozhatnánk, elmehetnénk sétálni/moziba stb."
Szerintem ez egy nem rossz módszer. :)
22/L
Hááát, nem tudom...Én nem ismerkednék így :D
De ki tudja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!