Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekezdenétek egy kapcsolatba egy autista sráccal/lánnyal?
A munkahelyemen csapatokban dolgozunk, nemrég vettek fel hozzánk egy enyhén autista, de nagyon okos srácot, aki a csapat esze lett, bár még kezdő. Kedves, normális, bár kicsit túlságosan intelligens, amit meg is mutat mindig, ezt eleinte furcsa volt megszokni. Jóban lettünk és a többiek mindig ugratták velem, mert érezték, hogy tetszem neki. Ezt végül is jól érezték, mert bevallotta, hogy nagyon szép lánynak tart és hogy jó velem beszélgetni.
Mindketten 25 évesek vagyunk, de ő olyan tapasztalatlan még, vagy hogy is mondjam, nem nagyon volt még barátnője, pedig helyes srác, kicsit fél az emberektől és furcsa dolgai vannak, ami ugye betudható az autizmusnak. Bevallom, mostanában sokszor gondolok rá, de valahogy mégis meggátol valami abban, hogy közelebb engedjem magamhoz.
Ti mit tennétek a helyemben?
ha nem tudnád, h. autista, akkor "meggátolna" valami??
Ahogy leírtad tökéletes..., amin gondolkodsz, h. a tökéletesség betegség.... :-/
...Az?
én nem mernék mert kitudja, hogy a kapcsolat folyamán milyen dolgai lesznek
de én gyáva vagyok, hallottam már nem egy ilyen kapcsolatról ami nagyon jól sült el
Akkor ő nem autista, csak autisztikus, nem?
Én bevállalnám... ha úgy érzem, hogy valakivel jó együtt lenni, és ez kölcsönös, akkor miért ne? Belekezdeni egy kapcsolatba, randizni stb. még nem jelent egyből házasságot és két gyereket.
Vin Diesel97
Azt nem tudhatod ki egészséges.Lehet olyan betegség is amiről ő sem tud.Vagy holnap elüti egy autó bármiylen egészséges és vége vagy akármi...Szal ez hülyeség.
én igen!
nem fogtok most szeretni engem,de már ne is haragudjatok...
h szerettek egy lányt de csak 1 lába van,akkor már inkább visszakoztok? vagy ha nincs rendbe vele valami, akkor már nem éri meg belekezdeni egy kapcsolatba?
nem éri meg kockáztatni?
mért ne sülne el jól? és ha végül valóban nem jól alakul egy kapcsolat, az mért baj???
ez gyávaság,tessék élni!! ugy igazan.
"ez gyávaság,tessék élni!! ugy igazan."
Ez nagyon ostoba tanács! Nem érzed? Az az ember hülye aki azt hiszi hogy az hogy valakivel kapcsolatot tartok az bátorság kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!