Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belekezdenétek egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belekezdenétek egy kapcsolatba egy autista sráccal/lánnyal?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen csapatokban dolgozunk, nemrég vettek fel hozzánk egy enyhén autista, de nagyon okos srácot, aki a csapat esze lett, bár még kezdő. Kedves, normális, bár kicsit túlságosan intelligens, amit meg is mutat mindig, ezt eleinte furcsa volt megszokni. Jóban lettünk és a többiek mindig ugratták velem, mert érezték, hogy tetszem neki. Ezt végül is jól érezték, mert bevallotta, hogy nagyon szép lánynak tart és hogy jó velem beszélgetni.

Mindketten 25 évesek vagyunk, de ő olyan tapasztalatlan még, vagy hogy is mondjam, nem nagyon volt még barátnője, pedig helyes srác, kicsit fél az emberektől és furcsa dolgai vannak, ami ugye betudható az autizmusnak. Bevallom, mostanában sokszor gondolok rá, de valahogy mégis meggátol valami abban, hogy közelebb engedjem magamhoz.

Ti mit tennétek a helyemben?

2011. dec. 25. 00:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
75%

ma 13:31 válaszolónak!

Sajnos akinek van betegségtudata az autisták közül, azok közül soknál fenn áll ez a veszély! :-( De lehet teljes életet élni ilyen mértékű sérüléssel is.

Szomurúan látom, mennyire le lett pontozva az előző válaszom, ami tényszerű és igaz. A szomorúságom főleg abból fakad, hogy ennyire nem ismerik az emberek az autizmust ! :-( Pedig 4 évente 300%-kal nő a számuk Magyarországon :-(

Sírva is fakadnék, ha olyan pedagógus foglalkozna a gyerekemmel mint a "12-25 01:01" válaszadó, akinek láthatólag semmiféle autispec képzése nincs :-(

Az autistákkal nagyon egyszerű bánni ha tudod mit-miért.

A "12-25 10:16" válaszadó voltam.

2011. dec. 31. 20:18
 32/34 anonim ***** válasza:

Mostanában beszélgetek elég sokat egy ilyen lánnyal.

Amiket elmondott, hát phű, a szerelme nem lennék, de a barátja simán.

Félelmetesen okos, ezt szeretem is benne.

2012. jan. 1. 22:09
 33/34 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobb barátnőm testvére autista. Ha vendégek mennek hozzájuk, bezárkózik a szobájába, számítógépezik, és senkit nem enged a géphez. De amikor én voltam náluk, kijött hozzánk a nappaliba, beszélgetett velünk, megengedte, hogy használjuk a számítógépet, és volt, amikor odahívott a géphez videót mutatni, vagy egy versenyzős játékot, amivel megtanított játszani. Nagyon furcsálltam, hogy így viselkedett velem. Bár ha szőke rövid hajam lenne, utálna. Lehet, hogy csak azért visel el, mert hosszú barna hajam van, de ez elég h*lyén hangzik. Mert azt már mondta, hogy neki a hosszú barna hajú lányok tetszenek. És lehet, hogy tetszek neki, mert hallottam valami olyasmit, amit az anyukájával beszélt. És valamelyik rokonuk azzal hülyéskedett, hogy lehet, hogy majd a felesége leszek. Pedig még mind a ketten gyerekek vagyunk. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de ha pár év múlva azt mondaná, hogy szeret, szerintem bevállalnék egy randit, és ahogy utána megy. De mivel mind a ketten még gyerekek vagyunk, még változhat a véleménye.
2012. jan. 9. 19:16
 34/34 anonim válasza:
Azért kiváncsi lennék hogy ebből mi lett...
2012. nov. 25. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!