Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belekezdenétek egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belekezdenétek egy kapcsolatba egy autista sráccal/lánnyal?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen csapatokban dolgozunk, nemrég vettek fel hozzánk egy enyhén autista, de nagyon okos srácot, aki a csapat esze lett, bár még kezdő. Kedves, normális, bár kicsit túlságosan intelligens, amit meg is mutat mindig, ezt eleinte furcsa volt megszokni. Jóban lettünk és a többiek mindig ugratták velem, mert érezték, hogy tetszem neki. Ezt végül is jól érezték, mert bevallotta, hogy nagyon szép lánynak tart és hogy jó velem beszélgetni.

Mindketten 25 évesek vagyunk, de ő olyan tapasztalatlan még, vagy hogy is mondjam, nem nagyon volt még barátnője, pedig helyes srác, kicsit fél az emberektől és furcsa dolgai vannak, ami ugye betudható az autizmusnak. Bevallom, mostanában sokszor gondolok rá, de valahogy mégis meggátol valami abban, hogy közelebb engedjem magamhoz.

Ti mit tennétek a helyemben?

2011. dec. 25. 00:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
34%
hát szerintem az nem ugyanaz hogy valakinek hiányzik egy testrésze vagy hogy valaki autista.bár nem tudok túl sokat az autizmusról,de én nem kezdenék olyan fiúval aki lelkileg nem stabil.
2011. dec. 25. 00:32
 12/34 anonim ***** válasza:
14%

Az autizmus kizárja az érzelmi kötődést.

Az autizmusra nagyon jellemző az, hogy valamely területen kiemelkedő teljesítményt mutat, szinte már géniusz, viszont nem képes feldolgozni az érzelmeket. Nem képes ragaszkodni stb. Most lehet keverem valamely más kórral, de ha nem akkor párdon, de egy utánanézést megérdemel a dolog.

Amúgy pedig túl kiszámíthatatlanok az ilyen emberek sajnos. Sohasem tudhatod, hogy mi lesz a következő reakciója, így sem barátnak sem párnak nem megfelelőek. De ez is csak az én egyéni véleményem.

2011. dec. 25. 00:32
 13/34 A kérdező kommentje:

Nem a betegsége zavar, hanem a furcsa dolgai pl. kényszeresen rángat valamit, nem néz a szemembe beszéd közben stb. Persze, ezek apró dolgok és nem tehet róla, de egy átlagos ember számára szokatlanok. Nagyon jól kijövünk, külsőre tetszik, mert helyes pofija van és alkatra is a zsánerem, mert az a kisfiús típus, valamint belsőleg is kedvelem, mert megértő és aranyos, csak egy kapcsolatban másképp jelennek meg a hibák, mint egy barátságban.

Azt mondta az egyik kollégámnak, akivel nagyon jóban vagyok, hogy nagyon tetszem neki, de szerinte úgysem állnék le vele, ezért nem is akar közeledni. Talán egy randit megpróbálok vele, mert mikor a közelében vagyok, megölelném, hozzáérnék, nem tudom, miért, de vonz.

2011. dec. 25. 00:35
 14/34 anonim ***** válasza:
25%

Nem akarlak megsérteni,de meg foglak.. xD

Szal nekem teljesen az az átlag tipikus női agy mutatkozik meg nálad.Külsőre tetszik és ettől meghülyülsz...

2011. dec. 25. 00:38
 15/34 anonim ***** válasza:
63%
14-es: ez inkább a pasikra jellemző...egy jó nő és már áll a cerka, amivel gondolkoznak
2011. dec. 25. 00:40
 16/34 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit érzéketlen, de mégis megértő. Nem tudom elmagyarázni, a témákban, amikről beszélgetünk, valahogy azt mutatja, mintha átérezné az én álláspontomat is, de az élet többi területén néha érzéketlenül viselkedik, például mikor behozta a babáját az egyik munkatársnőm, akkor mindenki odament megnézni, míg ő arrébb állt és szinte félt, undort olvastam le az arcáról, ugyanez akkor, ha lát egy csókolózó párt, vagy akármi ilyen érzelmesebb jelenséget. Fura.
2011. dec. 25. 00:41
 17/34 anonim ***** válasza:
18%

Húú, biztos, hogy nem! Azok után, amiket leírtál, rángások és hasonlók, szó sem lehet róla. De amúgy is hallottam róla, hogy veszélyesek is lehetnek, ki tudja, lehet, hogy ő is azért tűnik csak normálisabbnak, mert gyógyszeres kezelés alatt áll, na de mi van, ha elgurul a gyógyszere...

Meg különben is, értelmi fogyatékos, nem, én biztosan nem tudnék belemenni vele egy kapcsolatba.

Amúgy tényleg, az autizmus öröklődik? Tudja valaki?

2011. dec. 25. 00:42
 18/34 anonim ***** válasza:
38%

"14-es: ez inkább a pasikra jellemző...egy jó nő és már áll a cerka, amivel gondolkoznak"

De ők nem jönnének össze autista nővel csak mert jó a segge...

2011. dec. 25. 00:46
 19/34 anonim ***** válasza:
60%

én nem hiszem hogy bevállalnám.

ami már most is látszik, de később még sokkal rosszabb lesz, hogy az autisztikus emberek kicsit furcsán viselkednek a többi emberrel,az érzelmeik nem ugy müködnek mint másoknak. problémájuk van azzal, hogy mikor milyen viselkedés helyes, mikor mit érdemes mondani, és ez már az egészséges férfiaknak is probléma :D de nála valószinüleg sokkal erősebben jelen van.

ha el bírod viselni, hogy olykor nem fog megérteni, nem fog tudni megvigasztalni, nem odaillőt fog mondani, tök máshogy fogja látni a világot mint te, akkor mehet, de szerintem egy nőnek ez szinte elviselhetetlen, pláne később, mikor már egy egészséges férfi "dolgai" is idegesítővé válnak...

ha autisztikus nőről lenne szó, az lehet pont jól is jönne ki, :D de ez így szerintem elég nehéz lehet

2011. dec. 25. 00:49
 20/34 anonim ***** válasza:
47%

Ennyi kevés. Teljesen egyed függő az ilyen. Pár apró dolog is eldöntheti a dolgot.

A te esetedben mondjuk az undor a gyerek láttán, stb, nem éppen jó jel. Már csak azért sem, mert az autisták nem ritkán képtelenek normális emberi érzelmekre. Bár akkor te sem tetszenél neki, érdekes. Egy randit szerintem próbálj meg vele. :)

2011. dec. 25. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!