Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire kavar be egy munka illetve a jövő egy kapcsolatba? 21/L
Egy kapcsolatnak egyre szorosabbnak kell lennie, nem pedig széthúznia. Szerintem ez előbb-utóbb szétválláshoz fog vezetni. Az ember alapjában úgy van kialakítva, hogy társat akarjon. Ha még az elején esetlegesen is távkapcsolat, utána össze kell fűzni.
A távlati célok ha nem összeegyeztethetőek, akkor az teljessséggel gáz. Ezért tartom hülyeségnek, hogy sok gyerek már tizenéves korban jár valakivel. Még be se nőtt a fejük lágya, azt sem tudják pontosan, hogy hogyan és miként fognak élni. Szerintem:
1. első lépés, hogy alakítsd ki önmagad és körülményeid, érezd jól magad felnőttként
2. utána keress valakit magadnak, aki lehetőség szerint jobban hasonlít rád. Hasonló az érdeklődési köre pl. Nem muszáj teljesen ugyan olyannak lennie, de összeegyeztethetőek legyenek.
Szerintem nem fog működni a kapcsolat. Egymást nem elsősorban kívülről kell megszeretni, hanem belülről. Ha mások a céljaitok, akkor teljességgel lehetetlen.
Nem is szoktam javasolni 20-22 alatti fiataloknak/gyermekeknek a kapcsolatokat, mert nincs kialakítva a SAJÁT SZEMÉLYISÉGÜK SEM, sőt a nagyon fiatalok még jócskán fejlődés alatt vannak. -- persze ezen besértődnek.
Mivel régóta vagytok együtt, próbáljátok megbeszélni, hogyan lehetne összeegyeztetni a célokat. Ha nem megy, akkor kár az időt vesztegetni egymásra, mert nem lesz mi összetartson benneteket és egyikőtök sem csodálkozhat a másik más felé kacsintgat majd idővel, hisz mintha nem is lennétek együtt, hanem egyre távolabb.
(túl korán kezdtétek - bocsi ; DE PRÓBÁLJÁTOK MEGBESZÉLNI!!!!)
"teljesen, erről szól a világ"
Ez így igaz. Aztán isszák a levét. Az egész oka hogy nincsenek tudatában a felelősségnek, amit a nyakukba vesznek és (jó esetben is legfeljebb) csak utólag gondolkodnak el.
Azért remélem sikerül megbeszélnie a Kérdezőnek a párjával.
#1 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!